آخرین خبرها
خانه / PC / مود چندنفره The Last of Us Part 2 روی PC منتشر نمیشود؛ سونی خواهان توقف پروژه شد
مود چندنفره The Last of Us Part 2 روی PC منتشر نمیشود؛ سونی خواهان توقف پروژه شد

مود چندنفره The Last of Us Part 2 روی PC منتشر نمیشود؛ سونی خواهان توقف پروژه شد

مود چندنفره رقابتی (PvP) بازی The Last of Us Part 2 برای رایانههای شخصی هرگز عرضه نخواهد شد. سازنده این پروژه، Speclizer، اعلام کرد که نامهای به نمایندگی از سوی Sony Interactive Entertainment دریافت کرده که در آن خواسته شده مود بهصورت عمومی در اختیار کاربران قرار نگیرد.

به گفته این مودساز، کار روی پروژه از ژانویه ۲۰۲۶ آغاز شده بود و قرار بود همین ماه آماده انتشار شود. او در پیام خود نوشت که از اینکه مود هرگز فرصت عرضه پیدا نکرد بسیار ناراحت است و از مخاطبانش خواست تا در پروژه بعدی همراهیاش کنند؛ اینبار اثری از خودش.

توسعه این مود شامل یک بخش پرداخت مالی از طریق پلتفرم Patreon نیز میشد. پیشتر بخشی از گیمپلی این پروژه در ماه ژوئن منتشر شده بود.

این تصمیم برای علاقهمندان به بخش چندنفره The Last of Us ناخوشایند به نظر میرسد، بهویژه با توجه به اینکه استودیو ناتی داگ اواخر سال ۲۰۲۳ پروژه رسمی چندنفره خود را در جهان این بازی لغو کرد. این استودیو اعلام کرده بود اگر آن بازی طبق برنامه منتشر میشد، مجبور میشد سالها تمام منابع خود را صرف محتوای پس از عرضه کند و این موضوع به تواناییاش برای ساخت بازیهای تک نفره آینده آسیب میزد.

پس از لغو آن پروژه، شوهی یوشیدا، مدیر پیشین Sony Interactive Entertainment، گفته بود The Last of Us Online را بازی کرده و آن را «عالی» میداند. وینیت آگاروال، کارگردان The Last of Us Online، هم میگوید همکاران پیشینش هنوز برای او پیام میفرستند و میگویند این بازی «بهترین بازی چندنفره ای بوده که تا به حال تجربه کردهاند».

همچنین ببینید

پایان جایزه «طراحان بازی» جشنواره بازی‌های ژاپن؛ ساکورای جانشینی برای خود پیدا نکرد

پایان جایزه «طراحان بازی» جشنواره بازی‌های ژاپن؛ ساکورای جانشینی برای خود پیدا نکرد

جایزه «طراحان بازی» در جشنواره بازی‌های ژاپن دیگر اهدا نخواهد شد. ماساهیرو ساکورای، بنیان‌گذار این …