خانه / اخبار / سینتیا اریوو در فیلم «اسنوپ» نقش آفنی شاکور را بازی خواهد کرد
سینتیا اریوو در فیلم «اسنوپ» نقش آفنی شاکور را بازی خواهد کرد

سینتیا اریوو در فیلم «اسنوپ» نقش آفنی شاکور را بازی خواهد کرد

سینتیا اریوو، که بیشتر با نقش الفابا در اقتباس سینمایی «ویکد» شناخته می‌شود، در فیلم زندگی‌نامه‌ای اسنوپ داگ با عنوان «اسنوپ» نقش آفنی شاکور را بازی خواهد کرد. فیلم‌برداری این پروژه از سپتامبر ۲۰۲۶ آغاز شده و جاناتان دیویس در نقش اسنوپ داگ جوان حضور دارد. اکران فیلم برای ۶ اوت ۲۰۲۷ برنامه‌ریزی شده است.

آفنی شاکور، مادر توپاک شاکور، عضو حزب پلنگ سیاه و فعال اجتماعی بود. او پس از مرگ پسرش در سال ۱۹۹۶ بنیاد توپاک آمرو شاکور را در جورجیا برای جوانان علاقه‌مند به هنر تأسیس کرد و ناشر موسیقی آمرو اینترتینمنت را راه انداخت تا آثار منتشرنشده پسرش را منتشر کند.

گفته می‌شود توپاک و اسنوپ داگ نخستین بار در محل فیلمبرداری فیلم «شعر عدالت» در سال ۱۹۹۳ با هم آشنا شدند و در ساخت قطعاتی برای آلبوم All Eyez on Me با یکدیگر همکاری کردند. اریوو ماه گذشته درباره معیارهایش برای انتخاب نقش‌ها گفت: «احساس می‌کنم یک مترونوم درونی دارم که به من می‌گوید چیزی برای من مناسب است یا نه. من به چیزهای زیادی نه می‌گویم.»

همچنین ببینید

مایا هاوک نخستین بازیگر فیلم لایواکشن مجیک: د گدرینگ شد

مایا هاوک نخستین بازیگر فیلم لایواکشن مجیک: د گدرینگ شد

مایا هاوک، بازیگر شناخته‌شده سریال چیزهای عجیب، نخستین بازیگری است که حضور او در فیلم …