خانه / Reviews / نقد و بررسی بازی we should talk.

نقد و بررسی بازی we should talk.

سلام امروز دوباره با نقد و بررسی بازی جدید در خدمتتان هستیم . بازی به نام We should talk که در سال 2020 منتشر شده است . کمپانی بازی سازی نوپای Insatiable Cycle  این بازی را در ژانر شبیه سازی اما در دنیایی متفاوت و شبیه به ارتباطات روزانه است .

دنیای بازی We should talk حول و پیرامون محیطی تعبیه شده است که در آن شما باید با افراد مختلف صحبت کنید و آپشن های مختلفی را در مکالمه به کار ببرید . البته در بازی فقط متنی که انتخاب می کنید مهم نیست و جدا از پیغام اصلی که می دهید نوع گفتار و لحن آن هم از اهمیت زیادی برخوردار است .

داستان بازی در یک کلاب شروع می شود که شما با یک بار تندر ( یا همان متصدی پشت صندوق ) که انواع نوشیدنی ها را آماده می کند صحبت می کنید . اصلا بازی از همینجا هم شروع می شود تا به شما گیم پلی بازی آموزش داده شود و یاد بگیرید چگونه باید از نوشته ها و تکست های بازی استفاده کنید . انواع بررسی در موضوع ارتباطات به صورت مدرن ( گوشی های همراه و آنلاین ) و به صورت روبه رو و گفتاری در بازی انجام می گیرد . بسیاری از صحبت هایی که می شود در گوشی همراه شما ذخیره شده است و در خیلی از موارد این صحبت ها مربوط به زمان هایی هستند که اصلا شما بازی را شروع نکرده اید و مربوط به گذشته شخصیت هستند و با خواندن آنها متوجه خواهید شد که ارتباطتان با بقیه شخصیت های بازی از قبل چگونه بوده است که نکته ظریفی است که در بازی رعایت شده و حس خوبی به ما می دهد و در نتیجه باعث می شود فکر کنیم که صرفا همین الان بازی را شروع نکرده ایم .

بازی از لحاظ انجام شدن و مکانیک های آن به خوبی کار می کند . مخصوصا در قسمت ویژوال ها و پرداخت های تصویری بازی انجام می شود و مشکلی که بازی را از لحاظ گیم پلی وارد بحران کند وجود ندارد .

موسیقی در زمان های مختلف در هنگام صحبت با افراد به گونه های مختلفی تغییر می کند و اتمسفر خوبی را در بازی به وجود می آورد . در مجموع موسیقی های مخصوص با بازی برای آن ساخته نشده که می توان یک امتیاز منفی برای آن در نظر گرفت ولی موسیقی هایی که پخش می شوند فضا های خوبی برای بازی دارند و مشکلی ندارند . امتیاز منفی برای آن است که بازی های عرضه شده در این سال ها مخصوصا در حالت Indie همگی رقابت طلبانه در همه ساختار های بازی با هم در گیر هستند و هر کسی سعی در ارائه بازی خود به صورت منحصر به فرد را دارد و چه چیزی منحصر به فرد تر از موسیقی خاص برای یک بازی خاص !

مشکل اصلی بازی که به راحتی می توان آن را تشخیص داد کوتاه بودن بازی است . آنقدر بازی کوتاه تمام می شود که می توان زیر 20 دقیقه انجام متمادی آن را به پایان رساند . شاید ساخت دیالوگ های طولانی تر و فضا های بیشتر برای شرکت توسعه بازی Insatiable Cycle کمی مشکل بوده باشد ولی در هر صورت قابل توجیه نیست و بازی هایی در همین ژانر وجود دارند که داستانی با داینامیک بالاتر و پر محتوا تر و جذاب تر را در اختیار قرار می دهند و انجام آن و پایان های آن متفاوت می باشد ولی در بازی We should talk همه اینا کمی بدون مزه خاص طراحی شده است و خیلی زود به پایان می رسد .

یکی از مشکلات دیگر بازی نداشتن پایان های متفاوت است . به عنوان یک بازی جدید به صورت کاملا آماتور ساخته شده است و داستان نویسی آن در حد بسیار بدی انجام شده است . بعد از پایان بازی و نتیجه گیری در پایان داستان شاید بخواهید بازی را با دیالوگ های متفاوت اینبار انجام دهید . در هر صورت بازی We should talk شما را نا امید خواهد کرد به دلیل اینکه بازی فقط یک پایان را به شما نشان خواهد داد هر چقدر هم که بخواهید خوب یا بد بازی را انجام دهید و دیالوگ های متفاوتی را انتخاب کنید پایان همان است ! که یک ایراد اصلی در بازی محسوب می شود .

در مجموع می توان گفت این بازی بیشتر می تواند به زبان انگلیسی شما کمک کند و شما را نسبت به گفتن دیالوگ های مختلف در مکان های مختلف آماده کند و از لحاظ تجربه گیم پلی و بازی کردن آنچنان قوی نیست و نمی تواند شما را در نهایت راضی بسازد .

5

5

مزایا

  • آموزش محاوره زبان انگلیسی
معایب

  • داستان کوتاه
  • پایان های یکسان
  • گیم پلی محدود
  • موسیقی تکراری

0

0

0

0

0

گرافیک - 5.5
داستان - 6
گیم پلی - 5.5
موسیقی متن - 5

5.5

User Rating: Be the first one !

همچنین ببینید

نقد و بررسی بازی Balloony

دکتر Blimp خبیث، حباب های گرانبهای هلیوم را دزدیده است، بنابراین خودتان را مانند لاستیک …