خانه / Reviews / نقد و بررسی بازی PICROSS S6

نقد و بررسی بازی PICROSS S6

با این که همه مان قبول داریم بازی های اکشن و مبارزه ای و ماجراجویی پر از هیجان هستند و اکثر ما گیمر ها هم بازی های پر هیجان را به بازی های آرام و بدون هیچ استرس و هیجانی ترجیح می دهیم، باید قبول کنیم که اکثر ما از بازی های پازلی شده حتی برای یک مدت کوتاه ، لذت می بریم و دلمان می خواهد این بازی ها را بازی کنیم. بازی های پازلی خاطره انگیز و زیادی هستند که در سال های گذشته و یا در دوران بچگی آن ها را بازی می کردیم و الان جزو خاطره های خوش و خوب کودکی برایمان هستند. یکی از این بازی ها که احتمالا خیلی از شما قبلا آن را بازی کرده اید و خاطرات خوبی هم با آن دارید احتمالا بازی PICROSS و ورژن ها و نسخه ها و سری ها و مجموعه های مختلفش مانند PICROSS S است. این سری بازی که مخصوص و منحصر به فرد نینتندو است به نوعی یکی از بازی هایی محسوب می شود که نینتندو به آن شناخته می شود و به عنوان یک برند و کمپانی معروف و بزرگ حفظ کردن جایگاه مهم و اصالت و بازی های که این کمپانی را در سرتاسر جهان با خودشان به مردم شناسانده اند خیلی خیلی مهم و برای حفظ ارزش و اعتبار کمپانی در جهان و به طور کلی، حیاتی است. هر چند که سری بازی های PICROSS در ابتدای انتشار و تا چند بازی اول واقعا زیبا و تاثیر گذار بودند و مردم خیلی به آن ها علاقه داشتند، متاسفانه این کمپانی امسال بازی جدیدی از این مجموعه به نام PICROSS S6 منتشر کرده است که تقریبا می توان گفت یک کپی بی کیفیت و به درد نخور از نسخه های قبلی بازی های PICROSS و سری PICROSS S است و به نظر ما می تواند یک آبروریزی بزرگ برای شرکت نینتندو باشد. با این حال، این بازی طرفداران دو آتیشه و تعصبی خودش را دارد(هر چند که ما هنوز نمی دانیم چرا یک بازی پازلی انقدر طرفدار دارد!) و نکات منفی این بازی خیلی به چشم نیامده است. با تیم نقد و بررسی وب سایت IRG Review همراه باشید تا درباره این بازی بیشتر اطلاعات کسب کنید و در آخر خودتان قضاوت کنید که آیا PICROSS S6 ارزش خرید دارد یا نه.

بازی های PICROSS بازی های نانو گرام هستند. نانو گرام ها که یکی از محبوب ترین پازل های جهان هستند، روش حل ساده ای دارند اما هر چه اندازه تصویر خروجی شان بیشتر شود و رزولوشن تصویر بالاتر برود ساختشان سخت تر می شود. پیش وند نانو به معنی کوچک و گرام به معنی تصویر است. البته خروجی بازی یک تصویر کوچک نیست! بلکه مکانیزم اصلی این بازی ها ساخت تصاویر بزرگ پیکسل آرتی با استفاده از پیکسل های(مربع ها) کوچک و کنار هم است. درست مثل یک دفتر نقاشی شماره گذاری شده، بازی PICROSS S6 به شما هر چیزی که برای ساخت این تصویر لازم است بدانید را می دهد. شما فقط لازم است رنگ های مختلف را در گوشه و کنار برد بگذارید تا بازی پیش برود. بازی PICROSS S6 به خوبی شما را راهنمایی می کند که چگونه حدود 500 پازل داخل بازی را حل کنید. البته این چیزی که گفتیم داستان همه ی بازی های PICROSS است و هیچ تنوعی در ورژن های مختلف دیده نمی شود! هم چنین گرافیک و گیم پلی بازی هم به طور کلی بد نیستند و ما مشکلی با آن ها نداریم اما این طراحی ها و این مدل گیم پلی دقیقا متعلق به اوایل 2000 است که بازی های PICROSS تازه به میدان آمده بودند و انتظار می رود بعد از این همه سال گذشتن از آن تاریخ اندکی بازی ها متفاوت شوند، اما این مسئله را در PICROSS S6 اصلا نمی بینیم. به همین دلیل ما نمی توانیم به موسیقی، گرافیک و گیم پلی بازی نمره خوبی بدهیم چون همان طور که گفتیم همه این ها فقط یک کپی بی کیفیت از بازی های قبلی هستند.

و در پایان به نظر تیم نقد و بررسی وب سایت IRG Review، بازی PICROSS S6 واقعا ارزش وقت و هزینه شما را ندارد و پیشنهاد می کنیم اگر نسخه های قبلی این بازی را دارید همان ها را دوباره بازی کنید چون به طور کلی هیچ تفاوت خاصی با هم ندارند.

5

PICROSS S6

5

مزایا

  • قابلیت بازی دو نفره
معایب

  • موضوع تکراری
  • باگ های فراوان
  • گرافیک ضعیف
  • موسیقی آزار دهنده

0

0

0

0

0

گرافیک - 2
گیم پلی - 4
داستان - 1
موسیقی - 1.5

2.1

User Rating: Be the first one !