خانه / Reviews / نقد و بررسی بازی Luckslinger

نقد و بررسی بازی Luckslinger

تقریبا هر روزی که پیج ها و سایت های مختلفی که برای دریافت اخبار بازی های مختلف و آشنا شدن با بازی های خوب و جدید و جالب را باز می کنیم، یکی از بازی هایی که به چشممان می خورد و یا تازه منتشر شده است یک بازی پلت فرمر دو بعدی- 2D Platformer Game- است. به وضوح می توان گفت پلت فرمر های دو بعدی جزو یکی از محبوب ترین ژانر ها هستند و به وفور همه جا پیدا می شوند. به همین دلیل دیگر امروزه موقع بازی سازی اگر تصمیم سازندگان بر ساخت پلت فرمر دو بعدی باشد، یعنی آن ها وارد چالش خیلی سخت و پر رقابتی شده اند و باید همه تلاششان را برای ساخت یک بازی با گرافیک، گیم پلی، داستان و موسیقی قوی انجام دهند تا بازی ای که این استدیو می سازد در کنار صد ها بازی پلت فرمر دو بعدی دیگری که روزانه وارد بازار می شوند شانسی برای محبوبیت و موفق شدن داشته باشد. بازی ای که امروز در وب سایت IRG Review قصد نقد و بررسی آن را داریم، یک بازی پلت فرمر دو بعدی به اسم Luckslinger است که خیلی هم جدید نیست و حدودا شش سال پیش – در شانزدهم جولای سال 2015 – منتشر شده و با این که داستان جالبی دارد و از گیم پلی متوسط رو به بالایی هم برخوردار است، به علت خوب نبودن گرافیک و موسیقی اش، نتوانسته در میان بازی های رده بالا و محبوب پلت فرمر جایی باز کند. شما مخاطب عزیز می توانید برای نقد و بررسی بازی Luckslinger با تیم نقد و بررسی وب سایت IRG Review تا پایان این مطلب همراه باشید.

داستان بازی در حال و هوا و فضای گاو چران ها یا همان کابوی -Cowboy- های آمریکایی می گذرد. شما در نقش یک تفنگ چی گاو چران با قابلیت های عجیب و غریب باید از دره ها و صخره های سنگی و کلا فضای بازی که شبیه ایالت های جنوبی آمریکا است عبور کنید. بازی گیم پلی خیلی جالب و به نسبت پیچیده ای هم دارد. باید از ماجراجویی هایتان، “شانس” یا همان طور که در بازی می گوییم Luck به دست آورید. هر چقدر شانس بیشتری در بار کنار صفحه تان (با گرافیک افتضاح!) وجود داشته باشد، راحت تر می توانید از موانع رد شوید و به چیز های مختلفی که سازندگان بازی برایتان تدارک دیده اند برسید، مثلا راهزن هایی که جلویتان سبز می شوند را غارت کنید و با استفاده از تفنگ عزیزتان زمین گیرشان کنید. بعد هم هر چه دارند و ندارند را صاحب شوید! هدف کلی بازی هم همین است، جمع کردن دارایی های مختلف و از همه مهم تر داشتن شانس زیاد، چون اگر خدای نکرده شانستان کم شود گیم پلی بازی به طور خودکار پر از باگ و لگ می شود و اصلا تا وقتی مقدار خاصی از شانس پیدا نکنید نمی توانید به بازی کردن ادامه دهید. در کل ما گیم پلی Luckslinger را برای امتحان کردن جالب می دانیم و به نظر تیم نقد و بررسی ما – وب سایت IRG Review – گیم پلی بازی از ثبات خوبی بر خوردار است.

مورد بعدی گرافیک و موسیقی است. درباره موسیقی می توانیم بگوییم که کاملا سلیقه ای است و اگر شما به هیپ هاپ و رپ آمریکا علاقه داشته باشید از موسیقی این بازی هم قطعا خوشتان خواهد آمد. اما گرافیک بحثش جداست و به نظر تیم ما ضعیف ترین بخش بازی Luckslinger است و همین گرافیک ضعیف باعث شده تا این بازی از چشم ها دور بماند. Luckslinger یک گرافیک کاملا پیکسل آرتی و با رزولوشن ضعیف – یعنی پیکسل های درشت و جزئیان کمتر، البته صادقانه بگوییم  بدون هیچ جزئیات خاصی – است که البته مشکل اصلی ما با این ها نیست چون این نوع گرافیک در خیلی از بازی های پلت فرمری پیدا می شود، مشکل اصلی ترکیب رنگ وحشتناک و استفاده نکردن از یک پالت خاص است که به وضوح تجربه بصری Luckslinger را خیلی بی کیفیت و بی ارزش کرده است. رنگ ها اصلا با هم خوانایی ندارند و از تناژ مناسبی هم استفاده نشده است.

در نهایت، به نظر تیم نقد و بررسی وب سایت IRG Review، بازی Luckslinger یک بازی متوسط رو به پایین است و این نمره دهی هم عمدتا بخاطر گرافیک ضعیفش انجام شده است. امیدواریم این نقد و بررسی برای شما عزیزان مفید بوده باشد.

5

Luckslinger

5

مزایا

  • گیم پلی خلاقانه و جالب
  • داستان مربوط به فرهنگ قدیمی آمریکا
معایب

  • گرافیک خیلی ضعیف و بدون جزئیات

0

0

0

0

0

گرافیک - 1.5
گیم پلی - 4.5
داستان - 3
موسیقی - 3

3

User Rating: Be the first one !