خانه / Reviews / نقد و برسی Ice Cream Surfer

نقد و برسی Ice Cream Surfer

این بار قرار هست با یک بازی ژاپنی شوت ام آپ همراه شما کابران گرامی باشم. همانطور که می دانید ژاپنی ها یکی از اولین سازندگان بازی های رایانه ای بوده اند و خالق خیلی از بازی های مطرح امروز دنیا چون ماریو هستند و در کل از پیشکسوت های این حوزه محسوب می شوند. بازی ای که امروز قصد کرده ایم تا برای شما برسی کنیم نیز یک بازی با تمی خاطره انگیز از آن دوران است که بازی های ویدیویی به جدیت الآن نبوده اند.

Ice Cream Surfe یک شوت ام آپ ژاپنی است که توسط استودیوی بازی سازی Dolores Entertainment می باشد که برای اولین بار در سال ۲۰۱۵ منتشر شده است و در حال حاضر طی آپدیت هایی برای کنسول های نینتندو سوییچ ، پلی استیشن چهار ، رایانه های شخصی ، ایکس باکس وان و وی یو موجود می باشد. این بازی برای رایانه های شخصی ۳ دلار قیمت دارد ولی به طور عجیبی برای کنسول ها قیمتی بین ۸ تا ۹ دلار دارد که منطقی نمی باشد. از دیگر نکات بازی این است که نسخه ی ابتدایی آن نیز چندان نظر من و دیگر منتقدان را جذب نکرد.

حالا بعد از گذشت حدود ۶ سال از بازی با نقد و برسی آن همراه تیم نقد و برسی بازی های رایانه ای Irg review باشید تا ببینیم که آیا این بازی توانسته است طی این مدت عملکرد بهتری از خود به اجرا بگذارد یا این که هنوز مایل ها با چیزی که باید باشد فاصله دارد و تجربه کردن آن بی فایده است.
داستان بازی ساده است و هیچ پیچیدگی ای در آن وجود ندارد. در بازی یک بروکلی شیطانی (!!!)‌ وجود دارد که قصد نابودی همه چیز را دارد و از طرفی یک ارتش قدرمتند دارد که عمدتا از سبزیجات و انواع دیگر مواد غذایی سالم تشکیل شده است. بازی ۵ قهرمان در اختیارتان می گذارد که Ace ، Sailor Twister ، Super Cream ، Rei Tou و Hima نام دارند.هر یک از این شخصیت ها در بازی علاوه بر تفاوت ظاهری در بخش سلاح ها و مهارت ها ویژگی های متفاوتی دارند ولی بازی درباره ی آن ها توضیح خاصی نمی دهد و باید با آزمون و خطا این بخش از بازی را کشف کنید که اولین اشتباه بازی می باشد.
گیم پلی این بازی کماکان جذاب است و روند کلی آن به این صورت است که در ابتدا با انتخاب شما در نقش یکی از این پنج ثهرمان قرار میگیرید و باید به جنگ بروکلی شیطانی بروید. گیم پلی به صورت یک اثر شوت است که در آن باید از سمت چپ به راست حرکت کنید و دشمنان را یکی پس از دیگری نابود کنید. به طور کلی این مکانیز خوب از آب درآمده است ولی یک سری مشکلات وجود دارند که مانع از ارائه ی خوب بازی می شود. برای مثال بازی به شدت افت فریم پیدا می کند و این موضوع بسیار آزار دهنده است و از طرفی کلا ۶ مرحله برای بازی در نظر گرفته شده است که واقعا منطقی نمی باشد.
گرافیک بازی نیز همچنان جذاب می باشد و آرت استایل خوبی دارد. در طی این مدت در این عنوان شاهد پیشرفت گرافیکی بوده ایم و این موضوع کاملا در بازی مشهود است. از نظر فنی نیز بازی هنوز هم پر ایراد است بسیاری از آن ها طی این مدت حل نشده اند. از نظر صوتی نیز صداگذاری و موسیقی بازی هنوز با کیفیت می باشد گوش کردن به آن حین نبرد های بامزه ی بازی خالی از لطف نیست و جلب از کار درآمده است.
Ice Cream Surfer طی آپدیت های چند وقت اخیر و عرضه شدن برای کنسول های نسل هشتمی شاید دیگر فاجعه نباشد ولی هنوز با یک بازی استاندارد فاصله دارد و نمی توان آن را یک بازی خوب نامید. صرفا اگر از طرفداران ویژه ی بازی های شوت ام آپ و انیمه های این چنینی هستید این بازی را تهیه کنید و تجربه ی آن در غیر این صورت خیلی توصیه نمی شود.از این که با نقد و برسی این بازی همراه وبسایت IRG Review بودید سپاسگزاریم و امیدواریم که هم از این نقد و برسی لدت برده باشید و هم ما توانسته باشیم به شما در آشنایی بیشتر با این بازی راهنمای هایی لازم را رسانده باشیم.

5

5

مزایا

  • گیم پلی بازی کماکان جذاب است
  • گرافیک تا حدودی بهبود یافته
معایب

  • مشکلات فنی بسیار
  • هنوز گرافیک با استاندارد ها فاصله دارد
  • داستان سطحی

0

0

0

0

0

گرافیک - 5
گیم پلی - 7
موسیقی - 4.5
داستان - 4.5

5.3

User Rating: Be the first one !

همچنین ببینید

نقد و بررسی بازی Hero’s Hour

اگر جزو متولدین دهه 90 میلادی باشد، حتما دوران بازی های RPG استراتژی فانتزی نوبتی …