خانه / Reviews / نقد و بررسی بازی Hyposphere: Rebirth

نقد و بررسی بازی Hyposphere: Rebirth

وقتی اسم بازی های سبک پلت فرمر – Platformer – را می شنویم، معمولا به یاد بازی هایی با طراحی دو بعدی – 2D Design – می افتیم. هر چند که خیلی از ما قبلا بازی های پلتفرمر سه بعدی زیادی با کاراکتر اصلی ای که یک گوی بوده و مراحل جذاب بازی کرده ایم. بازی ای هم که امروز قصد نقد و بررسی اش را داریم یکی از همین بازی های گوی و میدانی جالب است. Hyposphere: Rebirth در تاریخ پنجم می سال 2016 توسط Atum Software و  Poor Cat ساخته شده و توسط  Sometimes You, Atum Software و Poor Cat برای پلت فرم های Microsoft Windows, Linux, macOS, Macintosh operating systems و Xbox One منتشر شده است. برای نقد و بررسی Hyposphere: Rebirth ، بازی ای تقریبا قدیمی که هنوز هم با بازی کردن آن میتوانید حس خوبی بگیرید، با تیم نقد و بررسی IRG Review همراه باشید.

سری بازی های Hyposphere در پلتفرم Xbox خیلی معروف هستند، اما بنظر می رسد این بار در مورد Hyposphere: Rebirth مایکروسافت گوی سبقت را در اهمیت دادن و تبلیغ برای این بازی ربوده است. هر چند ایکس باکس هم کم نگذاشته و تلاش های زیادی برای تبلیغ Hyposphere: Rebirth کرده، از نمونه کار هایی که Xbox برای جذب مخاطب به این بازی انجام داده میتوان به جبران کمبود دستاورد های – Xbox Achievements – بازی های قبلی سری Hyposphere گذاشتن دستاورد هایی که خیلی راحت به دست می آیند در Hyposphere: Rebirth اشاره کرد.

داستان بازی خیلی جالب است و در طول بازی هم خط داستانی خیلی خوب پیگیری شده. دنیا درگیر یک فاجعه بزرگ شده و در داستان بازی شما کسی هستید که باید جهان را نجات دهید. حتما الان با خودتان می گویید چه تکراری! اکثر بازی های پلتفرمر همین داستان و موضوع را دارند. اما داستان Hyposphere: Rebirth به همین جا ختم نمی شود. یک هوش مصنوعی خود خواه و شرور به همراه یک ویروس کامپیوتری شیطانی، راهی برای نفوذ به همه کامپیوتر های دنیا پیدا کرده اند. تا اینجا شرایط خیلی خطرناک به نظر نمی رسد، اما ویروس کامپیوتری شیطانی و هوش مصنوعی شرور پایشان را از این هم فراتر می گذارند و تصمیم می گیرند تا همه کامپیوتر ها و دستگاه های دیجیتال دنیا را از کار بیندازند. به طور خلاصه یعنی اگر انسان ها دست روی دست بگذارند و در برابر این موجودات شرور (اصلا برنامه های کامپیوتری موجود هم محسوب می شوند؟ ) کاری انجام ندهند ، علاوه بر این که از فردا صبح دیگر نمی توانید از اسنپ فود غذا سفارش دهید و موسیقی مورد علاقه تان را پخش کنید، مراکز مهم و حیاتی ای مثل بیمارستان ها هم نمی توانند به کارشان ادامه دهند. اما، این ویروس شرور و هوش مصنوعی شیطانی، خیلی هم بی رحم نبودند و برای انسان های بی چاره راه چاره ای هم گذاشتند. هر چند این راه چاره آن قدر ترسناک به نظر می رسید که کسی حاضر به انجام دادنش نبود. به همین علت مسئولین مربوطه دور هم جمع شدند و وظیفه خطیر نجات بشریت را به یک نفر سپردند. آن یک نفر، کسی نیست جز شما، گیمری که قصد دارید Hyposphere: Rebirth را جزو بازی های داخل لیستتان قرار دهید. شما در ابتدا باید وارد برنامه ای که این دو دشمن بشریت ساخته اند شوید و بتوانید با کامل کردن ماموریت هایی که برایتان ساخته اند از آن جا زنده بیرون بیایید. با استفاده از سلاح کره ای به اسم Hyposphere از موانع مختلف و خطرات غیر منتظره بگذرید و دنبال پورتال های آبی رنگ برای رفتن به مرحله بعدی بگردید. با حدود 101 مرحله جالب و سرگرم کننده، Hyposphere: Rebirth قطعا یک پلت فرمر به یاد ماندنی است.

با این که تکسچر ( TEXTURE) و بافت یکی از مهم ترین ویژگی های گرافیک سه بعدی است، تکسچر صحنه ها و المان های اکثر بازی های پلت فرمر سه بعدی خیلی خوب پیاده سازی نمی شوند. اما Hyposphere: Rebirth در این مورد حرف های زیادی برای گفتن دارد. گرافیک بازی خیره کننده است و مطمئنا خسته نمی شوید.

گیم پلی بازی درست حس شرایط استرس زا و حساس نجات دادن جهان موقع بازی در زمین دشمن را منتقل می کند. موقع پریدن از روی موانع و چاله ها تقریبا حس می کنید که در فضا معلق هستید، و واقعا هم هستید! چون لوکیشن بازی در یک ایستگاه فضایی عجیب و ساخته شده توسط همان دو یار همیشگی، ویروس شرور و هوش مصنوعی شیطانی است.

با این حال، موسیقی بازی اندکی ضعیف عمل کرده و از این نقطه ضعف بزرگ نمی توان چشم پوشی کرد. به نظر می رسد آهنگ ها از سمپل های آنلاین برداشته شده اند و شاید حتی کپی رایت هم نداشته باشند، چون در اطلاعات بازی از موزیشین ها چیزی نمی بینیم.

در آخر، Hyposphere: Rebirth یک بازی جالب و سرگرم کننده برای همه و مخصوصا برای طرفداران بازی های پلت فرمری که دیگر از طراحی های دو بعدی خسته شده اند است. تیم نقد و بررسی IRG Review بازی Hyposphere: Rebirth را در دسته بازی هایی که حداقل ارزش یک بار بازی کردن دارند قرار می دهد. در پایان، تصمیم  نهایی با شما خواننده و گیمر محترم است. امیدواریم که این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

5

Hyposphere: Rebirth

5

مزایا

  • گرافیک جالب و نوستالژیک
  • گیم پلی روان و آسان
معایب

  • موسیقی ضعیف

0

0

0

0

0

گرافیک - 8.5
گیم پلی - 8
داستان - 8.5
موسیقی - 6.5

7.9

User Rating: Be the first one !

همچنین ببینید

نقد و بررسی بازی Ato

بازی Ato یک فرض ساده را با محیط‌های خیره کننده، جلوه های صوتی جذاب و …