خانه / Reviews / نقد و بررسی Fairy Tail

نقد و بررسی Fairy Tail

با نقد و بررسی بازی Fairy Tail همراه تیم IRG Review باشید تا نگاهی داشته باشیم به این بازی که در سال 2020 توسط Gust Co منتشر شد.

 

قبل از شروع باید گفت که Fairy Tail در واقع یک اقتباس از انیمه و مانگا بسیار معروف ژاپنی است به همین نام. این انیمه نخست در سال 2009 توسط TV Tokyo منتشر شد و مانگاکا این اثر نیست کسی نیست جز Hiro Mashima . داستان Fairy Tail حول محور جوانی به اسم ناتسو میباشد که ماجراجویی هایی را به همراه دوستان جادوگرش طی میکند.

 

باید گفت که تا قبل از این برای این انیمه و مانگای معروف هیچگونه بازی ای منتشر نشده بود و حال بعد از چیزی حدود 10 سال استدیو Gust اولین بازی این فرانچایز معروف را به همین اسم در سال 2020 برای پلتفرم های PS4- Nintendo Switch و ویندوز منتشر کرده است. سبک این بازی JRPG میباشد که طرفداران بسیاری در سراسر دنیا به ویژه در ژاپن دارد. داستان این بازی از آنجا شروع میشود که طی اتفاقی ناگهانی تمامی اعضا گیلد جادویی به طرز عجیبی ناپدید میشوند و حال شخصیت های اصلی داستان ما که بازیکن به جای آنها بازی میکند باید به دنبال حل این معما بگردد. انیمه باز ها سریعا متوجه میشوند که این شروع به اواسط خود انیمه و مانگا برمیگردد و به نوعی اورجینال محسوب نمیشود و بازگو کننده داستان خود انیمه است که در قالب بازی در آمده است. شاید در نگاه اول ناامید شوید ولی اتفاقا این وابستگی به داستان باعث جذابیت دوچندان بازی شده و شخصیت ها و داستان مارا هرچه بیشتر به دنیای جذاب خود انیمه برمیگردانند. بالاخره اتفاقی نیست که Fairy Tail یکی از موفق ترین و پر طرفدار ترین انیمه های بلند در ژاپن به حساب می آید. پس عجیب نیست که سازندگان در پی آن در آمده اند که هرچه بیشتر بازی را به خود انیمه نزدیک تر کنند.

 

در رابطه با گرافیک بازی باید گفت متاسفانه ناامید کننده میباشد. هرچند طراحی شخصیت ها بسیار نزدیک به خود انیمه میباشند اما گرافیک محیط و تکستچر ها و طراحی محیط بسیار ساده و بی کیفیت هستند. حتی انیمیشن ها هم ضعیف کار شده اند و بازیکن را از اون غرق شدن در دنیای جذاب این اثر جدا میکنند. موسیقی متن نیز ساده و بچگانه است و چیز خاصی به بازی اضافه نمیکند. در طول بازی ما با شخصیت های بسیاری از دنیای Fairy Tail آشنا میشویم و دیالوگ ها و اینتراکشن های بسیار زیادی شکل میگیرد. بسیار بسیار زیاد! تا حدی که گاهی خسته کننده میشود و خود سازندگان نیست با آگاهی به این امر دکمه Skip رو طراحی کردند برای کسانی که بیشتر به دنبال تجربه گیمپلی و یا لذت از فن سرویس معروف اینجور آثار هستند. هرچند ما به شما پیشنهاد میکنیم برای تجربه عمیق تر از این دکمه استفاده نکنید.

گیمپلی بازی را میتوان تا حدی شبیه به Persona دانست. شما در طول بازی باید به دانجن ها و بخش های مختلف مپ رفته و با دوستان و اعضای گیلد خود دوباره تشکیل باند بدهید و گاهی مبارزه کنید! شما همچنین میتوانید گیلد خود را آپگرید کنیدو بیس خود را بالا ببرید. بخش کمبت بازی در آن روی سکه جذاب بنظر میرسد و بازیکن را تشویق به ادامه بازی میکند و این امر لذت بخش است.

متاسفانه بخشی از داستان توسط دیالوگ ها اسکیپ میشود و به گویی Off- Screen اتفاق میوفتد و ما آنها را نمیبینم. این امر را میتوان به دلیل بودجه پایین سازنده یا کمبود وقت دانست و به نوعی منطقی است. بهرحال 100 ها اپیزود یک انیمه بلند را نمیتوان در یک بازی جا کرد.

 

سختی بازی قابل قبول میباشد ولی میتوان آنرا کمی آسان دانست. بازی برای شما درجه سختی های متفاوتی در نظر گرفته است که بر اساس مهارت خود آنها را انتخاب کنید اما حتی در سخت ترین درجه هم نیازی به استاد شدن در سیستم گیمپلی و یا هوش زیادی نیست که بازیکن را به چالش بکشد. دشمنان در گرید ها ایستاده و حمله ها و دیفنس های شمارا تحمل میکنند. مثل دیگر بازی های سبک JRPG سرگرم کننده میباشد اما طرفداران خاص خود را دارد. یا عاشق اینجور کمبت ها و مبارزات میشوید یا از آنها متنفر! جا دارد بگوییم دکمه Skip در هنگام مبارزات فعال نیست و شما نمیتوانید از آنها به راحتی عبور کنید. البته بسیاری از دشمنان در مپ خود بازی آزادانه وجود دارند و شما میتوانید آنها را نادیده بگیرید و مبارزه ای تریگر نکنید.

در نهایت بازی Fairy Tail به عنوان اولین اقتباس رسمی از دنیای این مانگا و انیمه به حد کافی خوب میباشد و میتواند حداقل طرفداران این سری را راضی نگه دارد. با کمبت و سیستم مبارزات فان و دنیای آشنا و جذاب به همراه فن سرویس معروف این سری و طراحی خوب شخصیت ها بازیکن هارا میتواند تا مدتی نگه دارد. هرچند که مشکلات گرافیکی و روایت داستان نه چندان جذاب و تکراری که طرفداران قبلا در خود انیمه تجربه کرده اند از نکات ضعف مهم بازی به شمار میرود.

5

5

مزایا

  • طراحی شخصیت های خوب
  • گیمپلی فان و جذاب
  • وفاداری به انیمه
معایب

  • داستان نه چندان جذاب
  • موسیقی های ضعیف
  • روایت تکراری و آشنا

0

0

0

0

0

گرافیک - 6
گیمپلی - 7
داستان - 6.5
موسیقی - 5

6.1

User Rating: Be the first one !

همچنین ببینید

نقد و بررسی بازی Hero’s Hour

اگر جزو متولدین دهه 90 میلادی باشد، حتما دوران بازی های RPG استراتژی فانتزی نوبتی …