خانه / Reviews / نقد و بررسی Dead or School

نقد و بررسی Dead or School

روایت یک داستان جذاب و گیرا همواره شاید از ابتدایی ترین خواسته های بشر بوده است انسان ها در کودکی هم با قصه ها بزرگ می شوند و با این موارد پرورده می شوند در بزگرسالی هم شنیدن یک قصه ی خوب و یا رمان خوب و گیرا یا دیدن فیلمی که روایتی منسجم داشته باشد از بهترین تجربه های زندگی هر فرد محسوب می شود. بنابراین شاید مهم ترین عنصری که می توان در یک روایت بیان کرد شویه ی روایی این اثر و منسجم بودن یا نبودن آن است که تاثیر مستقیم در جذابیت یا عدم موفقیت این اثر دارد.

در مقاله ی امروز هم ما قصد داریم تا به بررسی یک بازی بپردایم که توانسته است از این منظر بسیار خوب عمل کند و یک شویه ی روایی بسیار منسجم و دقیق رو روایت می کند که باعث می شود تا مخاطب نیز باو وی به خوبی همراه شده و از بازی با قدرت بسیار زیادی لذت ببرد. این مسئله باعث می شود تا بازیکن علاوه بر این مسئله بتواند به خوبی در بازی به جلو حرکت کند و با شخصیت های بازی نیز اخت بگیرد و بازی را دوست داشته باشد.

دوست داشتن یک بازی بدین معنی دقیق است که بازیکن برای یک بازی زمان بسیار خوبی صرف می کند و شاید حتی ساعت ها و روزها را نیز انسان بتواند پالی یک اثر خوب که روایتی بسیار زیبا و در عین حال منسجم و دقیق دارد صرف کند که در این جا منظور ما از اثر یک بازی رایانه ای می باشد که امروز در این پست قصد داریم به بررسی آن بپردازیم. این بازی که Dead or School نام دارد توانسته است با جذابیت های بسیار زیاد خود در صنعت گیم سر و صدایی برپا کند حال با ما همراه باشید تا بتوانیم مولفه های بازی را به خوبی بسنجیم و از بازی لذت ببریم.

شاید اولین بخش از این بازی همان بخش داستانی بازی بود که به صورت مفصل به آن در این مقاله و در بالاتر پرداختیم این داستان باعث می شود که شما بتوانید به خوبی در محیط بازی پیش بروید و این امر بسیار خوب است و باعث روان شدن بازی می شود در عین حال این مسئله باعث می شود تا شما بتوانید در میحیط بازی از جذابیت هایی که در آن تعبیه شده است به خوبی استفاده نمایید و این مسئله هم باعث می شود تا به نوبه ی خود بازی بهتر شود

یکی دیگر از بخش های خوب این بازی بخش گرافیکی بازی می باشد که بسیار با قدرت عمل کرده است. در بازی از مهم ترین المان ها و مولفه های اساسی این بازی بخش افکت های سینمایی بسیار جذاب بازی بوده است. در Dead or School در هر بخش بسیاری افکت های سینمایی بسیار خوب و گیرا وجود دارد که باعث می شود تا مخاطب نیز از بازی به خوبی لذت ببرد و بازی را دوست داشته باشد. این مسئله به نوبه ی خود باعث جذاب تر شدن هر چه بیشتر بازی می شود.

به هر صورت این بخش از بازی هم یکی از بخش های قدرتمند بازی بوده است که بر جذابیت بازی اضافه کرده است اما یک نکته ای که درباره ی بخش داستانی بازی فراموش کردیم بگوییم را باید در اینجا ذکر کنیم. همه ی ما می دانیم که داستان در بازی های رایانه ای یک شیوه ی خاصی برای روایت نیاز دارد و اکثر تمهیدی که بازی های رایانه ای در این بخش اندیشدیده کرده اند بخش دیالوگ های یک بازی می باشد بنابراین بازی های رایانه ای زا این بخش استفاده می کنند و به نوعی کمک می گیرند تا بتوانند داستان خود را بهتر روایت کنند.

اما در این بازی Dead or School متاسفانه این بخش از بازی خیلی خوب عمل نکرده است و دیالوگ های نخ نما در بازی به فراوانی یافت می شوند که این عنصر باعث می شود تا بازی کمی از جذابیت اش تا حدی در بخش داستانی افت کند که این امتایازی منفی برای بازی به حساب می آید. این نکته در بازی باعث می شود تا مخاطب کمی از بخش داستانی بازی دلزده شود و این بخش برای وی ناامید کننده جلوه کند.

البته بازی فارغ از یک سری اشکالات ریز در کل در نوع خودش بسیار بی نظیر و جذاب بود هاست بطور مثال بازی دارای بخش های فرعی بسیار جذابی نیز در کنار هسته ی اصلی بازی می باشد که این مسئله باعث می شود تا شما بتوانید به خوبی در محیط بازی استفاده نمایید و از بازی لذت ببرید و این مسئله باعث می شود تا بازی امتیازی بسیار خوب هم در این بخش دریافت کند

یکی از این امکانات بسیاری که در بازی گنجانده شده است همانطور که در بالا یک اشاره ی کوچکی هم به آن کردیم این است که در بازی به وفور مراحل فرعی در کنار مراحل اصلی یافت می شوند که این نکته ای بسیار جذاب است و باعث می شود تا بازی بسیار ایتم های مختلف و وسیعی برای مخاطب خود داشته باشد و وی بتواند به خوبی در محیط بازی از این امکانات هم به خوبی استفاده نماید.

یکی دیگر از بخش های جذاب در این بازی موسیقی جذاب بازی بوده است که دارای جذابیت بسیار زیادی هست و باعث می شود تا در بازی بتوانید به خوبی از بازی لذت ببرید. این مسئله به نوبه ی خود باعث می شود تا بتوانید در محیط بازی به خوبی از آن لذت ببرید و این نکته ای هست که باید در بازی مدنظر داشت. بازی در بخش موسیقی بسیار خوب و حماسی عمل کرده است و باعث شده است تا بازی بسیار این بخش بازی را بسیار دل نشین تر کرده است.

بازی در هر صورت توانسته است این سیستم جذاب را برای مخاطب خود ارائه نماید که این امر باعث می شود تا شما بتوانید از بازی به خوبی لذت ببرید. اما یک یاز شاید معدود ایرادهای بازی را می توان سخت بودن بسیار زیاد خیلی از مراحل دانست. تعداد زیادی از مراحل مخصوصا مراحای که شما باید با رئیس های اصلی به مبارزه بپردازید به حد بسیار سردردآوری سخت هستند که این مسئله جدای از اینکه چالش خوبی محسوب می شود اما بسیار هم در نوع خودش بعد از مدتی به عنوان یک مانع برای لذت بردن از بازی عمل می کند که این امر یک نکته ی منفی است.

این بازی به هر صورت برای کنسول های رایانه ای مختلفی عرضه شده است و این مسئله باعث می شود تا بتوان به خوبی هم به بازی دسترسی داشت. این مسئله باعث می شود تا مخاطب به خوبی بتواند بازی را به راحتی در کنسول خود بارگیری نماید و از انجام آن لذت ببرد. امیدواریم که شما هم در این مقاله با ما همراه بوده باشید و مانند همیشه ما را از نظرات خوب خخودتان و تجربه هایتان درباره ی این بازی مطلع سازید.

5

5

مزایا

  • افکت های سینمایی جذاب
  • روایت منسجم بازی
  • مراحل فرعی زیاد
  • تنوع گیم پلی بازی
معایب

  • دیالوگ های نخ نمای بازی
  • مراحل بسیار سخت

0

0

0

0

0

گرافیک - 9.5
گیم پلی - 9
داستان - 9.5
موسیقی - 9.5

9.4

User Rating: Be the first one !

همچنین ببینید

نقد و بررسی بازی Hero’s Hour

اگر جزو متولدین دهه 90 میلادی باشد، حتما دوران بازی های RPG استراتژی فانتزی نوبتی …