خانه / Reviews / نقد و بررسی Dream

نقد و بررسی Dream

بعد از همه این بازی هایی داستانی نوبت این بود که یک بازی جدید با همراه با پازل های متنوع همراه با داستان بازی منتشر شود. تیم توسعه بازی Rising Win Tech که در اصل یک شرکت ساخت بازی ژاپنی می باشد که در تولید بازی های داستانی ید طولانی دارد بازی جدیدی به نام Dream را منتشر کرده است که این بازی در ابعاد مختلف طراحی بازی و ساخت عناصر آن حرف های زیادی برای گفتن دارد که امروز با نقد و بررسی آن در سایت IRG Reviews به آن خواهیم پرداخت.

بازی Dream محصول سال 2020 است و از بهتری بازی های داستانی سال خودش محسوب می شود. داستان بازی کمی در ژانر بازی های فراموشی به سر می برد که خوب تمی نیست که دوست داران بازی های داستانی با آن آشنایی نداشته باشند. بعد از این که در بازی وارد می شوید داستان بازی به شما می گوید که در یک بیمارستان از خواب می پرید.

بعد از این که در محیط بازی قرار می گیرید و قسمت های مختلف آن را اکسپلور می کنید متوجه می شوید که داستان مرور این بازی حول و هوش یک سردخانه جنازه هاست که باید با استفاده از سر نخ هایی که بازی در اختیار شما قرار می دهد به جواب سوال های بازی برسید. بعد از خواندن چند صفحه از داستان بازی که به صورت اسلاید هایی بر روی صفحه نمایش پدیدار می شوند می توانید ببینید که داستان در ژانر ترسناک و مرموزی قرار می گیرد که خوب معمولا ساخته های تیم توسعه بازی این شرکت بازی هایی اینچنینی را دارند. در بازی راز ها و اتفاقات عجیبی به صورت بسیار هوشمندانه ای به سوری سریال و پشت هم قرار داده شده اند که اصلا تصوری از اینکه بازی خسته کننده باشد را از سرتان بیرون کنید. بسیاری از در هایی که در بازی قرار دارند با استفاده از حل پازل هایی که به داستان بازی منتهی می شوند قابل گشایش هستند. همچنین قرار گیری آیتم ها به صورت عجیب و جنازه های آشنا در بازی و خواندن داستان آنها بازی را در یک لول بسیار خوب از بازی های داستانی قرار داده است.

اگر داستان کلی بازی را به صورت ابتدا تا انتها در نظر بگیریم توسعه دهنده های باز توانسته اند با ذکاوتی خاص این داستان را تکه تکه کرده و هر قمت را شامل پازل های کنند که بد از حل آنها بتوانید متوجه شوید که این قسمت از داستان بازی مربوط به چه چیزی است. دائما داستان بازی با گیم پلی آن درگیر است که خوب معمولا در بازی های داستانی تنها ایراد و نقطه ضعفی که به آن وارد می شود نداشتن ارتباط داستان با گیم پلی است که خوب این ایراد در بازی Dream وجود ندارد.

یکی دیگر از ویژگی هایی که در رابطه با بازی Dream می توان به آن اشاره کرد داشتن تنوع در محیط های بازی و همچنین پازل های آن است. با اینکه بازی شامل پازل های جدید و هوشمندانه می شود ولی همه پازل ها در بازی به این گونه طراحی نشده اند. بسیاری از قسمت های داستان در اتاق های جدید بازی همراه با حل پازل های ساده است که خوب آنچنان نمی توان ایرادی به آن وارد کرد ولی باید در نظر داشت که بالا پایین شدن سطح طراحی پازل ها در بازی توانسته است که پازل هایی با مفهوم بهتر را در بازی پر رنگ تر نمایش دهد.

در هر اتاق از بازی نمی توانید انتظار بدست آوردن اطلاعات زیاد از بازی را داشته باشید و اتفاقات و وقایع بازی دائما با ورد به هر اتاق شکل نمی گرند و طراحی بازی به گونه ای انجام شده است که می تواند شما را در زمان هایی که اصلا تصورش را نمی کنید به خوبی سورپرایز کند. طراحی ها پازل های بازی که قسمت اصلی خود بازی هستند به دو شیوه اصلی انجام شده است. شیوه اول به گونه ای است که پازل های ریز و کوچکی در بازی وجود دارد که با حل معما های آنها به جواب پازل های بزرگ تر در بازی می رسید. ولی زمان هایی هم وجود دارد که در بازی پازل های بزرگی فقط با حل معما های آنها همراه می شود.

در مجموع بازی Dream را باید یکی از بهترین های ننتیندو سویچ معرفی کرد که با طراحی محیطی بسیار عالی و تصاویر لذت بخش با پازل ها و معما های فراوانی همراه شده است و داستان پردازی در آن به شکل بسیار خوبی انجام شده است.

5

5

مزایا

  • داستانی که دگیر با گیم پلی بازی می شود
  • پیچیدگی های بسیار خوب در داستان بازی
  • پر از معماهای ریز و درشت
  • سیستم اینونتوری در بازی داستانی
معایب

  • موسیقی متن ضعیف

0

0

0

0

0

گرافیک - 7
داستان - 10
گیم پلی - 7
موسیقی متن - 6

7.5

User Rating: Be the first one !

همچنین ببینید

نقد و بررسی بازی Gift

به طور کلی، من تمایل زیادی به انجام بازی‌هایی که از آنها با اصطلاح «هنرمندانه» …