خانه / Reviews / نقد و بررسی بازی Running Fable

نقد و بررسی بازی Running Fable

مطمئنا شما نیز تا به حال داستان معروف لاک پشت و خرگوش را شنیده اید که بارها گفته شده است و نه تنها در زبان فارسی وجود دارد، بلکه به عنوان یک ضرب المثل در میان سایر زبان های دنیا جا افتاده است. در واقع قدمت آن به Aesop، داستان‌سرای یونان باستان برمی‌گردد که برای اولین بار این داستان را به عنوان یک افسانه اخلاقی در مورد سخت‌کوشی و خودستایی بیان کرد. من تقریباً مطمئن هستم که شما نیز درون مایه آن را می‌دانید و روی این حقیقت تمرکز می‌کند که سریع بودن ملاک نیست، بلکه چگونه آهسته و پیوسته قدم برداشتن مهم است و فقط در این صورت است که پیروز می شوید.

جدیدترین محصول استودیوی Seashell Studio که یک بازی مسابقه ای چندنفره به نام Running Fable است، مصداق این داستان لاک پشت و خرگوش را به عنوان شالوده اصلی خود برگزیده است و از این شخصیت‌ها به عنوان تأثیرگذار استفاده می‌کند. در ادامه متوجه خواهید شد که این بازی نه تنها به موضوع ضرب المثل معروف ما مربوط می‌شود، بلکه نحوه آماده‌سازی مسیر، گذاشتن تله‌ها و چیزهای مفید دیگر نیز برای کمک به شما در این مسیر عمل می کنند. در ادامه با نقد و بررسی این بازی با ما همراه باشید.

داستان خاصی در بازی Running Fable وجود ندارد، چرا که این عنوان بسیار شبیه یک بازی مسابقه کارتی به سبک ماریو است که در صورت تمایل می توانید روایت های خود را بسازید. با این تفاوت اصلی که در اینجا دیگر خبری از وسایل نقلیه نیست و مسابقه دهندگان باید با پای پیاده با یکدیگر رقابت کنند. به عنوان یک تجربه تک نفره، فکر نمی‌کنم لذت زیادی از این بازی ببرید و در این صورت علاقه کلی شما به بازی کمی کاهش می یابد. اما اگر خواهان تجربه حالت چندنفره آنلاین باشید، مطمئنا لذت زیادی خواهید داشت. اینکه آیا سرورهای بازی در آینده به اندازه کافی شلوغ خواهند بود را فقط زمان مشخص خواهد کرد. اما خوشبختانه Running Fable از قابلیت crossplay پشتیبانی می کند، حتی با اینکه فاقد حالت co-op یا چند نفره محلی باشد که این موضوع واقعا مایه شرمساری برای تیم توسعه دهنده است.

از لحاظ گیم پلی، Running Fable یک بازی مسابقه ای جذاب را به شما ارائه می دهد. هر مسابقه تا 9 بازیکن دیگر را به صورت آنلاین یا با بات هایی که جاهای خالی را جایگزین می کنند پشتیبانی می کند. قسمت اول هر رقابت شامل این است که نقشه ای از مسیر مسابقه ای که می خواهید دور آن بگردید به شما ارائه می شود. در آنجا می‌توانید چندین آیتم یا تله را در مسیر مورد نظر قرار دهید، با این ایده که آنها به شما در رسیدن به پیروزی کمک خواهند کرد و در عین حال دشمنانتان را نیز در طول مسابقه از ادامه مسیر بازدارند.

می‌توانید آیتم های پاورآپ سلامتی را در مکان های مختلف نقشه قرار دهید یا برای مثال می‌توانید تله‌هایی بگذارید تا حریفان شما در دام آنها بیفتند. اینها ممکن است تله‌های شبکه ای یا طوفان‌هایی باشند که به رقبایتان آسیب می‌زنند. اما باید به یاد داشته باشید که آنها را کجا گذاشته‌اید، زیرا اگر خودتان در این تله ها گرفتار شوید، روی شما نیز تأثیر منفی می‌گذارند. این یک سیستم سرگرم کننده عالی است و با همه بازیکنانی که این کار را انجام می دهند، به سرعت Running Fable را به عنوانی پر هرج و مرج تبدیل می کند.

در مورد قسمت اول رقابت های بازی صحبت کردیم و حال نوبت خود مسابقات است. هر مسابقه بازی فقط چند دقیقه طول می کشد و واقعا سریع و دیوانه کننده هستند. شما به عنوان لاک پشت یا خرگوش بازی می کنید اما جالب اینجاست که هر دو با یک سرعت حرکت می کنند. شما یک دکمه تقویت برای یک دوره کوتاه سرعت اضافی و یک حرکت خاص دارید. خرگوش در هوا می‌چرخد و لاک‌پشت‌ها می تواند از یک هاوربرد استفاده کند تا بتواند از موانع یا آب عبور کند.

وقتی یک مسابقه را کامل می کنید، امتیاز می گیرید. در حال کلی چندین نوع امتیاز برای برنده شدن در مسابقه وجود دارد و اگر تله های شما مسابقه دهنده دیگری را به دام انداخت، چند امتیاز اضفه تر دریافت می کنید. در تئوری، شما نمی‌توانید در مسابقه برنده شوید اما به دلیل تله‌های خود امتیاز بیشتری کسب می‌کنید – چیزی که کاملاً با خلقیات افسانه خرگوش و لاک پشت مطابقت دارد.

از لحاظ گرافیکی، Running Fable جلوه های بصری خوبی دارد که قطعاً آن را در دسته بازی های خانواده پسند قرار می دهد. سبک هنری بازی، کارتونی و رنگارنگ است و واقعاً به نظر نمی رسد که متعلق به کنسول های نسل جدید باشد که البته این موضوع چندان اهمیت ندارد. منوها واضح و روشن هستند، اما دوربین درون بازی گاهی اوقات کمی حالت ناخوشایند پیدا می کند. خوشبختانه موسیقی متن، پر جنب و جوش و سرگرم کننده است و اکشن روی صفحه را به خوبی همراهی می کند.

در پایان باید گفت علیرغم همه مشکلاتی که بیان کردم، ماهیت بسیار رقابتی Running Fable و قیمت بسیار پایین آن، این عنوان کوچک پلتفرمینگ سریع را به یک تجربه کوچک سرگرم کننده خانوادگی تبدیل کرده است که احتمالاً می تواند یک شب خوب و سرگرم کننده را برای شما به ارمغان بیاورد. من عاشق مکانیک منحصربه‌فرد آماده‌سازی مسیر این بازی هستم و سیستم‌های امتیازدهی به خوبی کار می‌کنند، اما فقط تکیه بر این موارد که بتواند علاقه شما را در درازمدت حفظ کند، دشوار است.

5

5

مزایا

  • استفاده عالی از یک مفهوم منحصر به فرد
  • گیم پلی بسیار سریع و هیجان انگیز
  • حالت چندنفره آنلاین به خوبی کار می کند
  • سبک گرافیکی دلپذیر و جذاب
معایب

  • فاقد حالت چندنفره محلی است
  • حالت تک نفره عملکرد خوبی ندارد
  • به بهینه سازی بیشتری نیاز دارد
  • تنوع زیادی در بازی به کار نرفته است

0

0

0

0

0

گرافیک - 8
گیم پلی - 6.5
داستان - 6.5
موسیقی - 7.5

7.1

User Rating: Be the first one !

همچنین ببینید

نقد و بررسی بازی Hero’s Hour

اگر جزو متولدین دهه 90 میلادی باشد، حتما دوران بازی های RPG استراتژی فانتزی نوبتی …