خانه / Reviews / نقد و بررسی Picross: Lord of the Nazarick

نقد و بررسی Picross: Lord of the Nazarick

امروز سراغ نقد و بررسی بازی مهیج و جذاب Picross: Lord of the Nazarick رفتیم. این بازی در سبک بازی های پازلی قرار دارد. این بازی توسط شرکت Jupiter Corporation طراحی و منتشر شده است و برای پلتتفرم Nintendo Switch عرضه شده است. شما در ادامه نقد و بررسی بزای زیبای Picross: Lord of the Nazarick می توانید با تیم نقد و بررسی بازی های رایانه ای IRG Review همراه باشید.

بازیکنان در بازی Picross: Lord of the Nazarick که فقط روی کنسول Switch منتشر شده است برای حل معماها  و پازل ها قدم بردارند. این عنوان دارای یک داستان الهام گرفته شده از انیمه ای با همین نام است که می تواند کمی نگران کننده باشد. و بازی Picross: Lord of the Nazarick یک عنوان crossover از نمایش بازی Overlord است که نقش اصلی او شامل پسری می شود که درون یک MMO که خاموش شده است به دام افتاده. برخی از داستان ها و روایات به شخصیت های متعددی اشاره دارد اما حتی با وجود برنامه انیمیشنی رنگارنگ پازل های بازی Picross: Lord of the Nazarick افتضاح بنظر می رسند.

نکته اصلی تفاوت با سری بازی های Picross S در قالب طراحی و ارائه داستان است. به جای فقط استفاده از پازلهای خطی گروه هایی معماها با شخصیت های مختلف گره خورده اند. هر گروه دارای خاطراتی است که عناصر گذشته هریک از شخصیت ها را به یاد می آورد و وقتی معما های اصلی را برای یک کاراکتر به پایان می رسانید با برخی صحنه های داستانی مختلفی مواجه می شوید. نسخه Lord of Nazarick روشی کاملتر از بازی Picross از Zelda است. در این نسخه بیش از 500 پازل جذاب قرار دارد و با اضافه شدن سری اخیر Color Picross در یک شکل جدید و محدود ایجاد شده است. در نسخه جدید کمتر تمرکزی روی نسخه Clip Picross است و بیشتر روی اجرای خوب رنگ ها تمرکز شده است.

در گیم پلی بازی Picross: Lord of the Nazarick حالت استاندارد Picross به سادگی از شما می خواهد که به ترتیب ردیف بروید و از شماره های کمکی استفاده کنید تا بفهمید کدام سلول ها باید در آن پر شوند. در حالت Color Picross همه چیز کمی پیچیده تر است که در این حالت شماره های رنگی مشخص و سه یا چهار رنگ مشخص ارائه می شود که می تواند برای پر کردن سلول های خاص استفاده شود. همه این حالت های مختلف با استفاده از یک منطق اساسی شکل گرفته شده اند و جالب توجه است که هرکدام هنوز موفق می شوند که از بازیکن بخواهند از روش جدیدی برای حل پازل استفاده کند. این نوع تنوع در بعضی موارد به بازیکن کمک می کند تا یکنواختی را کنار بگذارد.

توسعه دهنده بازی Picross: Lord of the Nazarick اطمینان داده است که چندین ویژگی را برای کمک به پایین آمدن مانع ورود به سیستم قرار دهد. آموزشهای به همان اندازه که خلاصه هستند فراوان نیز هستند و به طور تخصصی اصول اساسی حل یک پازل را به روشی ساده برای درک و تمرین آموزش می دهند. خوشبختانه حتی هنگامی که از آموزش خارج شوید هم گزینه های کمکی برای کمک به شما در هرگونه نقاط سخت که ممکن است در یک معما قرار گیرید گنجانده شده است. توسعه دهنده بازی Picross: Lord of the Nazarick برای ساختن چنین سیستم انعطاف پذیری مستحق ستایش است. این بازی عنوان جذابی است که می تواند به همان اندازه برای یک تازه وارد جذاب باشد که می تواند برای شخصی که در گذشته این عنوان را بازی کرده است جذاب باشد.

در بازی Picross: Lord of the Nazarick طراحی های کاراکتر ها با کیفیت بالا از انیمه های اقتباس شده به وفور دیده می شوند و طراحی های منوها در با طراحی های براق و زینتی دیده می شوند که به ارائه این نسخه به سبک بصری متمایز خود کمک می کند. توسعه دهندگان بازی Picross: Lord of the Nazarick تلاش زیادی کرده اند تا از تأثیرگذاری عنوان Overlord بیشتر کار شود اما یکی از مواردی که به آن توجه نکرده اند موسیقی است. موسیقی متن در اینجا به جای موسیقی فوق العاده ای که در نسخه های قبلی به گوش می خورد آهنگ های آزاردهنده را دارا است که برای یک بازی پازل مناسب نیست.

بازی Picross: Lord of Nazarick از طریق طراحی پازل به طور مداوم عالی و گیم پلی با ارزش خود را شایسته اثبات می کند. متاسفانه در این نسخه نیز کاستی های قابل توجهی وجود دارد. از جمله این کاستی ها می توان به یک داستان بی سرو ته و یکسری پازل های تکراری اشاره کرد. با وجود بکارگیری عناصر عنوان Overlord عنوانی بنظر می رسد که توسعه دهندگان تمرکز کمتری نسبت به یک بازی بازسازی شده داشته اند.

5

5

مزایا

  • گیم پلی سرگرم کننده
  • پازل های جذاب
معایب

  • طراحی های بصری ضعیف
  • موسیقی متن ضعیف
  • داستان بی سرو ته

0

0

0

0

0

گرافیک - 7.5
گیم پلی - 8
داستان - 6.5
موسیقی - 7.5

7.4

User Rating: Be the first one !

همچنین ببینید

نقد و بررسی بازی Hero’s Hour

اگر جزو متولدین دهه 90 میلادی باشد، حتما دوران بازی های RPG استراتژی فانتزی نوبتی …