شاید همیشه برای شما نیز جالب بوده است که جادوگر هایی که در فیلم ها و کتاب ها می بینیم که در حال هم زدن یک دیگ پر از مواد عجیب و غریب و البته ترسناک هستند در آخر چه محصولی از آن خارج می کنند. از آن جایی که در دنیای ویدیو گیم خیلی از مسائل عجیب و غریب به واقعیت می پیوندند با بررسی یک بازی عجیب و غریب به سراغ شما آمده ایم تا به هم پاسخ این سوال را پیدا کنیم؟ این بازی اثری نیست جز شبیه ساز Alchemist. قبل از هر چیز بد نیست با سازندگان و مشخصات این بازی آشنا شویم.
بازی امروز ما Alchem,ist Simulator نام دارد و این بازی توسط استودیوی Art Games Studio S.A ساخته شده است و استودیوی Polyslash نیز وظیفه ی انتشار این بازی را برعهده گرفته است. این اثر بر روی پلتفورم Microsoft Windows, Nintendo Switch عرضه شده است و بازی را می توان در استور این پلتفورم ها پیدا کرد. این بازی در بیست و سوم اکتبر سال قبل عرضه شده است و در حال حاضر 13 دلار قیمت دارد و برای تمامی سنین نیز در دسترس می باشد. با نقد و برسی این بازی همراه وبسایت نقد و بررسی بازی های رایانه IRG Review باشید.
بازی مانند اکثر عناوین شبیه ساز داستان خاصی را دنبال نمی کند و بماجراجویی شما با به ارث رسیدن یک کلبه ی جادوگری (!!!) آغاز می شود. شما به عنوان یک دانشجوی تازه کار هنرهای کیمیاگری بازی می کنید و هدف شما نیز ساخت و عرضه ی معجون های جادویی می باشد. باقی تمرکز بازی نیز بر روی بخش گیم پلی می باشد و به داستان بسیار کم پرداخته شده است و لذا می توان از این بخش از بازی فاکتور گرفت و به برسی سه قسمت دیگر پرداخت.
تنها هدف شما در بخش گیم پلی بازی ساخت و تولید معجون های مختلف می باشد. ساخت معجون در بازی جذاب می باشد. یک موش در بازی وجود دارد که یک سری کوئست به شما می دهد و شما باید به حل آن ها بپردازی.بازی به شما آموزش هایی می دهد که بتوانید با معجون ها کار کنید ولی بازی آنقدر جرئیات دارد که جتی این آموز هم کفایت نمی کند. ساخت معجون در بازی چند مرحله دارد که در هر یک از آن ها باید به یک سری کار خاص بپردازید. معمولا این امر به آماده کردن و خرد کردن یک موجود عجیب و غریب مثل حشرات ، پیدا کردن مواد گیاهی و خشک کردن آن ها و فعالیت هایی به این چنین خلاصه می شود. البته که بازی می توانست بسیار جذاب تر از این عمل کند و بهتر بود سازندگان تنوع بیشتری را به گیم پلی بازی می بخشیدند تا خیلی زود تکرار نشود.
گرافیک بازی بخش دیگری می باشد که قرار است به آن بپردازیم. باز از نظر آرت هنری شبیه به سری بازی های قدیمی تل تیل می باشد و تجربه ی بسری جذابی را به شما هدیه می دهد که در کمتر بازی ای شاهد آن هستیم. از نظر فنی ولی ماجرا کمی متفاوت می باشد. بازی از نزدیک کمی کهنه به نظر می رسد و البته یک سری گلیچ ها و باگ های فنی نیز به چشم می خورد و از بین آن ها می توان به فرو رفتن اشیاء در یک دیگر اشاره کرد که می تواند کمی بر روی تاثیر تصویر بازی تاثیر منفی بگذارد.
از نظر موسیقی و صداگذاری نیز از موسیقی های معروف و جالبی در بازی استفاده شده است و این بخش خاطره انگیز عمل کرده است. صداگذاری بازی نیز بد نیست و می توان از آن راضی بود ولی در کل از این بازی انتظار بالایی از نظر صوتی و تصویری نداشته باشید و بیشتر به چشم یک زنگ تفریح جذاب و البته زودگذر باید نگاه کنید چرا که این بازی به هیچ وجه تجربه ی کاملی نمی باشد و نیازمند محتوای بسیار بیشتری می باشد.
Alchemist Simulator نه قرار است که سطح جدید از بازی های شبیه ساز را به دنیای ویدیوگیم معرفی کند و نه آنقدر محتوا ندارد که بتواند در طولانی مدت شما را سرگرم کند و از این رو بازی یک تجربه ی یک بار مصرف می باشد که شاید تنها چند ساعتی جذاب به نظر برسد. اگر در کار تولید محتوا هستید و یا دوست دارید که مدتی حس و حال یک جادوگر معجون ساز را تجربه کنید این بازی تجربه ی بدی نمی باشد ولی از آن انتظار زیادی نداشته باشید و اگر هم جزو این دو دسته از افراد نیستید به نظر بهتر است منتظر تجربه های جذاب تری باشید. ازاین که با نقد و برسی این بازی همراه وبسایت بررسی بازی های رایانه ای IRG Review بودید سپاسگزاریم و امیدواریم که از نقد و برسی این بازی لذت برده باشید.
- ایده جذاب
- گیم پلی سرگرم کننده
- موسیقی های خوب
- تکراری شدن بازی
- کمبود محتوا