خانه / Reviews / نقد و بررسی بازی Rice Bowl Restaurant

نقد و بررسی بازی Rice Bowl Restaurant

Rice Bowl Restaurant یک بازی مستقل در سبک شبیه سازی آشپزی و استراتژی است که از عناوینی مانند Cooking Madness، Delicious World، Star Chef الهام گرفته است. تمرکز اصلی این بازی همانطور که از نامش پیداست، روی پخت نوعی برنج تمرکز دارد که جزو غذاهای محلی کشور اندونزی محسوب می شود و شما را با راز و رمزهای این غذای بسیار خوشمزه آشنا می کند.

این بازی در اندونزی تحت عنوان “Warung Nasi Campur” شناخته می شود و تاکنون برای دو پلتفرم PC و نینتندو سوئیچ منتشر شده است و به نظرم جزو گزینه های بسیار خوب شبیه سازی آشپزی به شمار می رود که می توانید در اوقات فراغت خود، به تجربه این بازی زیبا بپردازید. با اینکه Rice Bowl Restaurant بدون عیب و ایراد نیست و به بروزرسانی های مختلفی نیاز دارد، اما حلقه گیم پلی آرامش بخشی دارد که برای چندین ساعت متوالی شما را درگیر خواهد کرد. در ادامه با نقد و بررسی این بازی از طرف تیم IRG Review با ما همراه باشید.

آیا می دانید ناسی کامپور یکی از محبوب ترین غذاها در اندونزی است و شاید ایده ساخت این بازی نیز از همینجا نشات گرفته شده باشد. در افتتاحیه بازی بلافاصله با شخصی به نام Mbak Ayu به عنوان راهنمای آموزش کلیات بازی آشنا می شوید. او طرز تهیه و پخت برنج مخلوط را طبق درخواست مشتریانی که به رستوران شما می آیند، توضیح می دهد.

انواع مختلفی از غذاها و مواد خامی وجود دارد که می توانید آنها را بپزید، مانند سوپ سبزیجات، توفو، تمپه، ماهی، مرغ، بادمجان، تخم مرغ آب پز، رشته فرنگی و برنج. برای نوشیدنی ها، چای، مرکبات و آب به همراه دیگر نوشیدنی های خاص وجود دارد. خود رابط کاربری بازی همانند دیگر عناوین شبیه سازی اشپزی، به طور کلی مانند یک آشپزخانه است که در آن، اجاق گاز، تابه، پلوپز، ماهیتابه و بشقاب وجود دارد.

در ادامه لازم است به نحوه انجام این بازی یا همان گیم پلی Rice Bowl Restaurant بپردازیم. هنگامی که دکمه نشانگر خود را روی هر ماده خام قرار می دهید، دستورالعمل های اضافی مانند پخت، کنترل و کشیدن ظاهر می شوند و بدین ترتیب پردازش مواد اولیه را برای شما بسیار آسان می کند. به عنوان مثال، اگر می خواهید ماهی را سرخ کنید، فقط کافیست دکمه مورد نظر را نگه داشته و ماهی را داخل ماهیتابه بکشید، در این حالت فرآیند سرخ کردن ماهی به طور خودکار شروع می شود. هنگامی که همه چیز پخته شد، می توانید بلافاصله آن را در هر بشقاب موجود بچینید.


یکی از جنبه های برجسته این بازی، واقعا گرایانه بودن آن است. برای مثال پس از مدتی سرخ کردن ماهی، متوجه می شوید که روغن رو به اتمام است و باید دوباره در ظرف روغن بریزید تا فرایند سرخ شدن به طور کامل انجام شود. در واقع این وضعیت دقیقاً مانند یک آشپزخانه واقعی است و من سازندگان را به خاطر قرار دادن چنین ویژگی ای تحسین می کنم.

مشتریان شما نیز شخصیت هایی مانند افراد دنیای واقعی دارند که اگر مثلا سفارش آنها طولانی شود، چه به صورت عمدی و چه در حالت اشتباه، ممکن است عصبانی شوند. در این شرایط آنها می توانند فوراً نگاهشان را برگردانند و بگویند “خیلی وقت است، حوصله ام سر رفته است.” چندین ماموریت مختلف در هر سطح وجود دارد. شما باید تمام این سطوح را تکمیل کنید تا بتوانید سود بیشتری کسب کنید.

بازی به صورت دوبعدی اجرا می شود و از نظر گرافیکی، جلوه های بصری بسیار جالبی دارد که شباهت زیای به کیفیت تصویرسازی شخصیت های انیمه دارد. اگر واقعاً به جزئیات مواد غذایی موجود در بازی توجه داشته باشید، گرافیک آن را ساده و زیبا خواهید یافت، اگرچه خیلی دقیق نیست. از طرف دیگر، برای چنین سبکی، تیم طراحی گرافیکی بازی واقعاً از رنگ های روشنی استفاده کرده تا بازیکنان بتوانند مدت زمان بیشتری از این بازی لذت ببرند.

جلوه های صوتی نیز چیزی است که من در مورد این بازی دوست دارم. موسیقی مورد استفاده، زمزمه گیتار آکوستیک همراه با سبک چیپ تون، متعلق به یک ساز موسیقی سنتی بومی جاوا مرکزی است که منجر به تولید یک موسیقی بسیار آرام بخش می شود و کاملا با موضوع بازی مطابقت دارد. از لحظه ای که وارد بازی می شوید این موسیقی شنیده می شود و جالب اینجاست که به طور مداوم پخش می شود. با کلیک روی تنظیمات در پایین سمت راست می توانید موسیقی را خاموش کنید.

به عنوان نتیجه گیری می توان گفت بازی Rice Bowl Restaurant یک انتخاب بسیار مناسب برای گذراندن اوقات فراغت محسوب می شود و در عین حال برخی از هنر آشپزی محلی کشور اندونزی را نیز یاد می دهد تا همه مخاطبین بتوانند از این شیوه بهره مند شوند. در حال حاضر بازی کمبودها و مشکلاتی دارد که امیدوارم توسعه‌دهنده بتواند به‌روزرسانی‌های بیشتری را برای اصلاح نقص‌های موجود و اضافه کردن سطوح یا اجزای چالش بیشتر و همچنین اضافه کردن ویژگی‌های پشتیبانی دیگر منتشر کند.

5

5

مزایا

  • گرافیک زیبا و هنری به سبک انیمه
  • موسیقی پس زمینه آرامش بخش
  • گیم پلی بسیار سرگرم‌کننده و روان
  • استفاده عالی از عناصر واقع گرایانه
معایب

  • ممکن است موسیقی متن حالت یکنواخت پیدا کند
  • برخی جبنه های گیم پلی به بهبود نیاز دارند

0

0

0

0

0

گرافیک - 8.5
گیم پلی - 8
داستان - 7.5
موسیقی - 8.5

8.1

User Rating: Be the first one !

همچنین ببینید

نقد و بررسی بازی Hero’s Hour

اگر جزو متولدین دهه 90 میلادی باشد، حتما دوران بازی های RPG استراتژی فانتزی نوبتی …