Demon’s Rise – War for the Deep یک بازی به دانجن کرولر (البته جای بحث دارد) و استراتژیک است که در سال ۲۰۱۸ عرضه شده است و استودیوی Wave Light Games Inc وظیفه ی ساخت و انتشار این بازی را بر عهده داشته است. این بازی به قیمت ۷ دلار به فروش می رسد و برای رایانه های شخصی و نینتندو سوییچ منتشر شده است. بازی در دو کالکشن این استودیو به قیمت های ۱۰ و ۲۰ دلار نیز موجود است که به ترتیب بازی های نقش آفرینی و نقش آفرینی+تاکتیکال را در خود جای داده اند. با برسی این بازی همراه تیم وبسایت نقد و برسی بازی های رایانه ای irg review همراه باشید تا ببینیم که آیا این بازی ارزش تجربه دارد یا خیر.
داستان بازی بسیار ساده و کلیشه ای است و به این صورت است که شما بای به وارد اعماق شهر باستانی انگور و با تشکیل یک گروه مزدور از ماجراجویان ، فروش شمشیر ، جادوگران سرکش و قاتلان و عضویت در ارتش کوتوله ها در تلاش برای بازپس گیری سرزمین باستانی خود با یک سری موجودات باستانی که از شیاطین و مردگان و … تشکیل شده اند مبارزه کنید. داستان بازی پیچیدگی خاصی ندارد و به همین سادگی است.
در ابتدای بازی شما تعدادی کاراکتر انتخاب می کنید و باید با آن ها گروه بسازید. تعداد کاراکتر ها متنوع است و در کلاس ها و ظاهر های متفاوتی موجود هستند و برخی دمیج بیشتری می رسانند و برخی دز هنگام دفاع و جلوگیری از حملات دشمن بهتر عمل می کنند و شما باید هم بر اساس علایق خود و هم بر اساس استاندارد های این نوع بازی ها در رابطه با تعداد هیرو های دفاعی و … عمل کنید.
بازی به سبک استراتژیک نوبتی ساخته شده است و طبق گفته ی سازندگان بازی دارای عناصر دانجن کرولینگ است اما اتفاقی که در بازی افتاده است این است که در این بازی شما تقریبا هیچ کار دیگری جز مبارزه کردن نمی توانید بکنید و بازی صرفا به مبارزه کردن خلاصه شده است. این بخش تا حدودی جذاب است اما وقتی کل بازی به مبارزه محدود شود ممکن است بعد از مدتی برای شما به شدت خسته کننده شود و دیگر سراغ آن را نگیرید.
محیط مبارزه ی بازی خانه خانه است و هر یک از کاراکتر ها تقریبا مانند یک مهره ی شطرنح می مانند و بگیم پلی بازی به این صورت است که هر کراکتر ویژگی های مشخصی دارد و شما در هر مچ باید با کاراکتر خود به دشمن حمله کنید و بعد از اتمام حرکت در جای خود ثابت باشید و منتظر باشید تا حریف به شما حمله کند. آنقدر این عمل تکرار می شود که سرانجام یکی از دو تیم شکست بخورد و بعد به محل دشمن بعدی می روید و این روند تا انتهای بازی دنبال می شود.
بازی ۳۰ کاراکتر قابل بازی دارد و بیش از ۸۵ مرحله ی قابل دسترسی که در آن ها می توانید به ماجراجویی بپردازید و در کل همانطور که گفتم گیم پلی بازی قابل قبول است اما خیلی زود به مرحله ی تکرار می رسد و دیگر دلیلی جهت تجربه ی بیشتر این بازی وجود نخواهد داشت و این موضوع بعد از نبود داستان درست و حسابی می تواند از نکات منفی اصلی به شمار بیاید.
گرافیک بازی به نظر من بسیار کهنه است و در حد نسل هشتم و نهم نمی باشد و کاراکتر ها طراحی کلی خوبی دارند ولی جزئیات کافی در آن ها دیده نمی شود و انیمیشن های آن ها کمی خشک به نظر می رسد و افکت های بصری بازی مثل انفجار ها و افکت جادو ها بسیار بد است و شما را یاد بازی های ps2 می اندازد و در کل بخش گرافیکی بازی اصلا قابل قبول نیست و در حد و اندازه ی یک بازی نسل هشتمی عمل نکرده است.
موسیقی و صداگذاری بازی نیز بسیار معمولی است و در بازی شاهد موسیقی فوق العاده ای نیستیم و بخش صوتی بازی تنها به یک سری موسیقی حماسی خیلی معمولی و صداگذاری عادی خلاصه شده است و نه می توانم از آن ایراد خاصی بگیرم و نه می توانم از سازندگانی بازی به خاطر این بخش تمجید کنم و در کل موسیقی بازی را در رتبه ی متوسط قرار می دهیم.
Demon’s Rise – War for the Deep یک بازی متوسط است که نه تجربه ی آن را منع می کنم و نه شما را تشویق به تهیه ی این بازی میکنم و انتخاب کردن این بازی را به شما میسپارم . شاید کسانی که از بازی های تاکتیکی لذت می برند از این بازی خوششان بیاید ولی به شخصه از آن لذت چندانی نبردم اما آنقدری هم بد نبود که بتوانم آن را یک بازی ضعیف بنامم. ازتون ممنونیم که با نقد و برسی این بازی همراه وبسایت آی آر جی ریویو بودید و امیدواریم که شما را در خرید این بازی راهنمایی کرده باشیم.
- بخش مبارزاتی خوب
- تنوع شخصیت ها
- کمبود محتوا
- گرافیک فرسوده
- محدود بودن بازی فقط به مبارزات