خانه / Nintendo / نقد و بررسی بازی Moon Dancer

نقد و بررسی بازی Moon Dancer

بازی های بزن و بکش (یا به اصطلاح Shoot-em-up) از بازی هایی هستند که گذشتگان ما، علی الخصوص پدران، بر روی کنسول های قدیمی تری همچون آتاری و gmeboy، به تجربه آن ها میپرداختند. در اینجور بازی ها، بازی باز باید سعی میکرد تا با حرکت دادن یک سفینه (شاید چیزهای دیگر اما امضای اصلی این عناوین سفینه ها و فضاپیماها بودند) و شلیک کردن به دشمنانی که از روبرو می آمدند، البته به حالت ۲ بعدی، به پیروزی در بازی برسند. بعدها و حتی با گسترش روز افزون تکنولوژی و کنسول های بازی قدرتمندتری که به بازار عرضه شدند، باز هم این سبک بازی ها توسط توسعه دهندگان ارائه شده و علاقه مندان زیادی نیز همچنان مشتاق تجربه این سبک بازی ها هستند. Terarin Games یکی از کمپانی هاییست که به سراغ این سبک رفته تا عنوانی را توسعه دهد که یادآور خاطرات گذشته و نشانه ای نوستالژیک از سیر بازی های ویدئویی در این چند سال اخیر باشد. این شرکت با توسعه عنوانی به نام Moon Dancer، سعی داشته تا بهترین المان ها و مکانیزم های بازی های کنسولی گذشته را به مخاطبان امروزی تر و کسانی که به دنبال تنوع و یا حتی یادآوری خاطرات گذشته شان می گردند را به بهترین شکل بر روی دستگاه های جدیدتر، ببرد. در ادامه با نقد و بررسی بازی Moon Dancer توسط وبسایت IRG Reviews همراه باشید.

پس از اولین تجربه بازی و تکان دادن سفینه فضاییتان، حس نوستالژی خوبی را تجربه خواهید کرد. به هر یک از سه درجه سختی مختلفی که در Moon Dancer ارائه شده است، بروید و با هشت مرحله اکشن شدید، اما نه بیش از حد دیوانه کننده روبرو خواهید شد. مانند سه گانه Taito’s Ray، سفینه فضایی شما دارای دو سیستم تسلیحاتی برای مبارزات است. یکی از لیزرها مستقیماً در مقابل سفینه شما قرار دارد که به عنوان اسلحه عادی استفاده می شود، و همچنین یک اسلحه ثانویه که به شکل x، گلوله هایش را پرتاب می کند. سیستم دیگر اسلحه در بازی، موشک های کوچکی را در بر می گیرد که مناسب اهداف بزرگتر هستند و البته آسیب بیشتری را به دشمن وارد می کند. شما به طور خودکار روی دشمنانی که به شکل دایره ای سفینه شما را احاطه کرده اند قفل می کنید و هدفتان هم این است که این حلقه محاصره را بشکنید و دشمنان را شکست دهد. برای اینکار تنها کافیست تا دکمه شلیک بازی Moon Dancer را فشار دهید و رگبار رضایت ‌بخش گلوله ها که به هدف های تعیین ‌شده ضربه می ‌زنند را تماشا کنید. همانند عناوینی چون RayForce، RayStorm و RayCrisis، موفقیت شما در بازی، حول محور دانستن و چگونگی قرار دادن سفینه خود در موقعیت های مختلف می چرخد. گاهی اوقات، شما می خواهید به طور تهاجمی پرواز کنید و دشمن را با شلیک های پی در پی اسلحه هایتان، نابود کنید، اما زمانی که کشتی‌ های دشمن قصد شلیک موشک ها و گلوله های متوالی سریع را دارند، قطعاً می‌خواهید فاصله خود را با آن ها حفظ کنید. تسلط کامل بر روی استراتژی های مختلف بازی و پیاده سازی آنها، مستلزم یادگیری رفتار های هر یک از دشمنان مختلف بازی و تشخیص زمان حمله آن ها است. علاوه بر دشمنان، انواع مختلفی از کانتینرهای شناور و یا جعبه های مختلف دیگری که همگی معلق در فضا هستند، برای هدف قرار دادن وجود دارد. برخی از آنها به شما امتیاز می دهند، در حالی که برخی دیگر قدرت  لیزرهای شما را افزایش می دهند. برخی دیگر امکان دسترسی به انواع مختلف موشک ها را فراهم می کنند. به عنوان مثال، موشک ‌های ناپالم آسیب طولانی‌ مدت میگذارند اما تعدادشان محدود است، در حالی که تعداد موشک ‌های نیزه ‌ای بیشتر است و برد بیشتری را در اختیار شما قرار می‌دهند، از آن طرف لیزر چندگانه ای که شما در بازی استفاده می کنید، می‌تواند در همه جهات قفل شود و هدف های زیادی را از پیش رویتان بردارد.

کسب امتیاز بالا در بازی، حول دو تکنیک می چرخد. اولین مورد یادگیری مکان اقلام و آیتم های پنهان شده است. گاهی اوقات، در یک ظرف نامرئی قفل می‌ شوید، که در همان مکان در بازی‌ های بعدی ظاهر می‌ شود. روش دیگر جمع آوری کریستال های رها شده توسط دشمنان شکست خورده است. بدون آسیب از مرحله عبور کنید و بر اساس تعداد جواهرات زمردی رنگی که جمع آوری کرده اید، یک جایزه پایانی خوب دریافت خواهید کرد. تنها موردی که اندکی اشکال دارد، زمانی نشان داده می شود که سفینه خود را از دست بدهید. به جای ادامه بازی با سفینه ذخیره بعدی خود، به آخرین مکان بازیابی (Checkpoint) بازگردانده می شوید. اما از آنجایی که Moon Dancer بیش از حد چالش برانگیز نیست، این موضوع خیلی هم برایتان مشکل ساز نخواهد بود و میتوان از آن چشم پوشی کرد.

بازی های سبک STG های عمودی (همین سبکی که در بازی Moon Dancer ارائه شده است)،  اغلب در کنسول نینتندو سوییچ، بی ‌ظرافت به نظر می‌ رسند. اما Moon Dancer از حاشیه های خود نهایت استفاده را می کند. داده ‌هایی بر روی صفحه نمایش وجود دارد که سطح سلاح، نوع موشک، تعداد کریستال‌ های جمع ‌آوری‌ شده و جان‌ها، زمان بازی، و حتی یک گزارش امتیازدهی مفید را نشان می‌ دهد که ارزش هفت امتیاز آخر کسب شده، توسط شما را نشان می ‌دهد. در حالی که هنگام مبارزه با صفحه نمایش های پر از دشمن، نظارت بر این اطلاعات دشوار است، اما وجود چنین اطلاعاتی بر روی صفحه نمایش، مفید است. علاوه بر سه درجه سختی بازی که هر کدام مراحل و جالش های مختلفی را ارائه می دهند، Moon Dancer یک حالت کاروان سه دقیقه ای را نیز در خود دارد. این بخش، با ترکیب کردن عناصر مختلفی از مراحل بازی، تنش میان از بین بردن سریع اهداف و اتخاذ یک رویکرد کندتر و ایمن تر را به خوبی تشدید می کند.

بازی Moon Dancer عنوان کاملی است از یک بازی در سبک STG های عمودی. بازی که نوستالژی را برای مخاطبان قدیمی زنده می کند و همچنین بهترین عناصر اینگونه بازی ها را به بهترین نحو با یکدیگر ترکیب می کند تا بتواند دل مخاطبان جدیدتر را هم بدست آورد. تجربه این بازی برای تمامی طرفداران این سبک قدیمی، توصیه می شود.

5

Moon Dancer

5

مزایا

  • عناصر خوب گیم پلی
  • چالش های معقول
  • پیاده سازی خوب در کنسول نینتندو سوئیچ
  • ارائه یک تجربه خاص از بازی های STG
معایب

  • ندارد

0

0

0

0

0

Moon Dancer

گرافیک - 10
گیم پلی - 10
داستان - 10
موسیقی - 10

10

User Rating: Be the first one !

همچنین ببینید

نقد و بررسی بازی Rogue Flight

در میان بازیهای مستقل، به ندرت پیش می‌آید که بازی‌ای را ببینم که اهدافش را …