به ندرت پیش می آید که در خود بازی استایل بازی را به انتخاب خود بازیکن قرار دهند ولی در یکی از بازی های ماجراجویی که در سال 2022 منتشر شده است همچین قابلیتی وجود دارد که خوب امروز به معرفی این بازی یعنی بازی Pompom در سایت IRG Review به نقد و بررسی آن برای شما گیمرهای عزیز و عاشقان بازی های ننتیندو خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
همانطور که اشاره کردیم بازی Pompom با این که یک بازی ماجراجویی است ولی از یک المنت خاصی در تنظیمات ابتدایی بازی بهره می برد و آن هم انتخاب استایل بازی است. در ابتدای بازی کارکتر اصلی که یک خرگوش است نشان داده می شود که در صفحه ای در حال قدم زدن است. بعد از اینکه حرکت های او را مشاهده کردید در زیر آن می توانید استایل طراحی بازی را به صورتی که خودتان می پرسندید از بین گزینه های پیکسلی و یا نرم انتخاب کنید که هر کدام از آنها نماینده یک دهه خاص از بازی های تولیدی در این ژانر هستند.
ورژن نرم آن که شبیه به بازی های امروزی ننتیندو است و باعث می شود که رزولوشن آیتم ها و بک گراند بازی به شل نرم و بدون زاویه شکل بگیرد ولی استایل پیکسلی آن خود بازی Pompom را شبیه به بازی (باگز بانی) قدیمی که برای میکرو منتشر می شده است می کند که خوب برای کسانی که در آن تایم و زمان بازی ها را انجام می داده اند این نوع تصاویر خاصیت نوستالژی دارد و مورد پسند تر است.
اما خود بازی Pompom در مورد یک خرگوش بسیار شجاع است که در خانه ای زندگی می کند که صاحب او یک پسر بچه ای است که دوست دارد برای خانه خودش یک گربه هم بیاورد ولی در این بین این خرگوش نازنین بسیار ناراحت شده است و فکر می کند که این گربه قصد کشتن این پسر بچه را دارند! در نتیجه او دست به کار شده و در تخیلاتش به سمت نجات دادن این پسر حرکت می کندو داستان ها و ماجرا های آنها به شکلی سریع وارد به دنیای ماجراجویی می شود که معمولا با بازی های مشابه خودش در این ژانر کمی فرق دارد.
در بازی Pompom شما باید انتظار داشته باشید که از مسیر بازی حرکت کنید و یا بتوانید پرش های خودتان را خودتان انجام دهید ولی توسعه دهندگان بازی با اضافه کردن یک قابلیت خاص به بازی توانسته اند که از یکسان جلوه دادن این گونه بازی ها به خوبی پرهیز کنند و این قابلیت باعث می شود که شما بتونید به عهده خودتان مسیر خود بازی را بسازید و پله ها و سکوها را در مقابل این خرگوش قرار دهید تا او بتواند به حرکت خودش ادامه دهد. البته همه این کار ها را در شرایط انجام می دهید که بازی به دو صورت و دو شکل هنری خودش قابل اجرا می باشند و دنیای بازی های 8 بیتی را نیز می توانید با آن تجربه کنید.
مراحل مختلف بازی که هر کدام در دنیای های آن به سه مرحله مختلف تقسیم می شوند با طراحی 8 دنیای مختلف که هر کدام عناصر مکانیکی خودشان را دارند و برای هر کدام از آنها خاصیت های هنری مخصوص به خودش قرار داده شده است می تواند به خوبی نشان بدهد که برای طراحی مراحل و طولانی کردن گیم پلی در بازی Pompom به خوبی زحمت کشیده شده است. امکان استفاده از آیتم های خود بازی که به صورت ناگهانی در هر قسمت برای شما تدبیر شده اند به خوبی می تواند روند یکنواخت بازی را در هم بکشند و در بازی همیشه باید منتظر دیدن آیتم های جدید باشید.
در مجموع باید گفت که بازی Pompom توانسته دو دسته از بازیکنان قدیمی و جدید ننتیندو را به خوبی راضی نگه دارد. با اینکه داستان بازی کلا کودک مآبانه است و کلا خود بازی بسیار صمیمی و لطیف به نظر می رسد می توان گفت که این بازی برای دختر بچه ها و همینطور افراد کم سن بسیار مناسب می تواند باشد. داشتن کارکتر های کارتونی و شکل و عادت های خنده دار کارکتر اصلی بازی می تواند به اندازه 3 ساعت گیم پلی مستمر با کیفیت مطلوبی از سرگرمی را برای کاربران این بازی به ارمغان بیاورد.
- نو آوری در سبک گیم پلی بازی
- دو نوع استایل گرافیکی قابل انتخاب
- داستان جذاب و کودکانه
- مناسب همه سنین
- معایبی در قرار دادن بلاک های بازی
- موسیقی متن بسیار خسته کننده