بازی ای که در این پست قصد نقد و بررسی آن را داریم، یک بازی خیلی تکراری است که مطمئنا همین الان اگر هر استوری که از آن جا بازی هایتان را می خرید را باز کنید، می توانید کلی بازی شبیه این بازی پیدا کنید. بازی Bouncing Hero که بازی مورد بحث امروز ما است، یک بازی پلت فرمر است که به طور کلی بازی جالبی است اما خب ایرادات خودش را هم دارد. این بازی در تاریخ یکم ماه سپتامبر سال 2019 توسط کمپانی های توسعه دهنده، بازی ساز و منتشر کننده ی PsychoFlux Entertainment و Turtle Cream برای پلت فرم های Nintendo Switch, Android, Microsoft Windows, Linux و Macintosh operating systems منتشر شده است. بد نیست بدانید که توسعه دهنده های اصلی بازی Bouncing Hero کمپانی های توسعه دهنده ی ZPink و Zniq.co هستند. در هر صورت اگر دوست دارید با بخش های مختلف این بازی بیشتر آشنا شوید، توصیه می کنیم تا پایان این نقد و بررسی برای خواندن نظر تیم ما درباره بخش های مختلف بازی Bouncing Hero مانند گرافیک، گیم پلی، موسیقی و داستان بازی همراه ما بمانید.
داستان بازی Bouncing Hero درباره شوالیه ای است که باید خودش را روی چوب پوگو نگه دارد و سعی کند تا از تله های پیچیده عبور کند و مثلا اینطوری از قلعه محافظت کند. هم چنین یک سری دشمن هایی هم سر راهتان قرار می گیرد که باید با آن ها مبارزه کنید. اما به طور کلی به نظر ما داستان بازی هم تکراری است(اکثر بازی های پلت فرمر همین مدل داستان ها را دارند دیگر! ) و هم عنصر داستانی قوی ای ندارد و هیچ شخصیت پردازی خاصی هم در آن نمی بینیم. به همین دلیل ها ما نمی توانیم به داستان بازی Bouncing Hero نمره کاملی بدهیم.
مورد بعدی که می خواهیم آن را نقد و بررسی کنیم، گرافیک بازی Bouncing Hero است که دقیقا یکی از مهم ترین دلایلی است که این بازی هم خسته کننده و تکراری است و هم جذابیت خاصی ندارد. گرافیک بازی تقریبا فقط توی یک فضا است و بجز تغییرات جزئی در شکل حفره ای که باید در آن مبارزه کنید اصلا تغییر نمی کند. استایل کلی گرافیک هم پیکسل آرتی است و به طور کلی ما نمره خوبی به گرافیک بازی Bouncing Hero نمی دهیم. مورد بعدی موسیقی بازی است که باز هم فکر می کنیم اصلا مناسب فضای بازی نیست و به موسیقی هم نمی توانیم نمره خوبی بدهیم.
آخرین بخش نقد و بررسی ما گیم پلی بازی Bouncing Hero است. کنترل های بازی مشکل خاصی ندارند ولی گیم پلی هم تکراری است. از ایرادات اصلی گیم پلی باگ ها و بی دقتی های فراوان مثل این که نمی توانید بدون فشار دادن دکمه های کیبورد از بازی خارج شوید، یا یک باگ خیلی مهم که بعد از عوض کردن مود بازی، مواردی مثل جان هایتان ریست نمی شوند و با همان میزان قبلی باید ادامه دهید. گیم پلی بازی هم از ما نمره خوبی نمی گیرد.
خب دیگر به پایان نقد و بررسی مان درباره بازی Bouncing Hero رسیده ایم و اینجا قصد داریم تا نظر نهاییمان درباره بازی Bouncing Hero را بگوییم. در کل به نظر ما بازی Bouncing Hero حقیقتا تکراری است و با این که بازی در کل بدی نیست و نمره متوسط رو به بالایی به آن می دهیم، با این حال خیلی به شما توصیه نمی کنیم این بازی را خریداری کنید. البته برای این که بتوانید چند تا از موفقیت ها و ویژگی های خوب بازی Bouncing Hero را هم ببینید و بعد بتوانید تصمیم بگیرید، باید بگوییم که این بازی در اصل کره ای است و برنده دو جایزه هم در یک فستیوال بازی سازی در کره جنوبی شده است و هم چنین پانزده دست آورد استیم هم دارد و قیمت آن هم به طور کلی خیلی زیاد نیست ( حدود پنج دلار در وب سایت استیم). در پایان این شما هستید که برای خریدن یا نخریدن بازی Bouncing Hero تصمیم می گیرید و ما فقط امیدواریم که این نقد و بررسی برای شما مفید بوده باشد و از آن لذت برده باشید. ممنونیم که تا این جا با ما همراه بودید و خوشحال می شویم اگر این نقد و بررسی وب سایت IRG Review را به بقیه دوستانتان که درباره بازی Bouncing Hero کنجکاو هستند هم توصیه کنید.
- کنترل های خوب گیم پلی
- تکراری بودن همه اجزای بازی از داستان گرفته تا گیم پلی
- ساده بودن گرافیک