با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز و همراهان همیشگی وب سایت IRGreview.امیدواریم که تا به امروز نقدهای ما مورد پسند شما واقع شده باشه. امروز با یکی دیگر از بازی های ایندی در خدمت شما عزیزان هستیم. یک بازی که به تازگی و در سال ۲۰۲۰ منتشر شده است و در سبک شخصیت پردازی و با تم پلتفرم می باشد. با توجه به اینکه امروزه بازی های RPG طرفداران خاص خود را پیدا کردند شرکتهای مستقل و نیلی نیز برای ساخت این گونه بازی ها هزینه زیادی را صرف می کنند.
بازی One Way Heroics Plus که یک بازی با سبک دوربین ایزومتریک می باشد ، در واقع یکی از جدیدترین آثار شرکت سازنده SmokingWOLF می باشد که پیش از این شاهد آثار دیگری از این کمپانی سازنده هستیم که معمولاً در سبک شخصیتپردازی و یا همان RPG می باشد. این بازی در سال ۲۰۲۰ و در تاریخ ۱۸ ژوئن توسط شرکت ناشر Playism در ابتدا فقط برای کنسول Nintendo Switch منتشر شد و پس از مدت کوتاهی برروی سیستم عامل Microsoft Windows و یا همان Steam قابل دسترسی می باشد.
حتماً تا به حال نام ژانر جدید Roguelike به گوشتان خورده است. این سبک بازی که اخیراً چند سال است که منتقدین نام آن را برای گروهی از بازی ها برگزیدهاند ، بازی هایی هستند که معمولا در محیط های تاریک ایا دالان های تو در تو اتفاق میافتد و مکانیک بازی به این صورت است که بازیکن باید با شخصیتی که در اختیار دارد مسیرهای را به سمت مراحل بعدی پیدا کند که معمولاً بیشتر مسیرهای اصلی توسط اشیا مختلف و یا هیولا ها بسته هستند و بازیکن باید با جستجوها و ماجراجویی های خود راه های مختلفی را برای باز کردن مسیر و رسیدن به مراحل بعدی پیدا کند.
بازی One Way Heroics Plus نیز در واقع یک دریچه جدید به روی دنیای بازی های Roguelike می باشد که یک جنبه جدیدی از محیط های تاریک و دنیا های تودرتو را به بازیکن ارائه می دهد. در واقع این بازی که تا به امروز بیش از ۲۰۰ هزار نسخه را در سراسر جهان به فروش رسانده است با ایجاد ویژگی های جدید و البته ترکیب ویژگی های از ژانر های متفاوت یک گیم پلی آسان تر و قابل قبول تر را برای بازیکن به وجود آورده است. در واقع شما در بازی با راه های میانبر بیشتری روبه رو هستید و بازی بر خلاف بیشتر بازی های شخصیت پردازی دارای ویژگی Pause در میان بازی می باشد. همچنین با کار کردن ساعت ها بر روی مهارتهای شخصیت اصلی و آیتم هایی که در طول بازی به دست می آورید ، یک تعادل بسیار منطقی در چالش ها به وجود آورده شده است که در عین سخت بودن برخی مراحل ، با بالا رفتن مهارت بازیکن انجام این چالش ها بسیار راحت تر خواهد شد.
به گفته سازنده بازی ما شاهد ۳ کلاس جدید در این بازی هستیم که در دیگر بازی های RPG تا به امروز وجود نداشتند و این سه کلاس و مهارت های آنها کاملاً یک ابتکار جدید در این بازی به حساب می آید. یکی از این کلاس ها Force Knight که از مهمترین ویژگی های این کلاس تلفیق دو ویژگی از کلاسهای مختلف است چرا در واقع این دو ویژگی قدرت یک شوالیه می باشد که در عین حال با هوش و ذکاوت ترکیب شده است.
کلاس دیگر بازی Ninja میباشد که همانگونه که از نامش پیداست یک کرکتر با سرعت بالا و در عین حال قدرت نسبتاً مناسب می باشد که در عین حال که درجه آسیب پذیری آن بسیار بالا از سرعت بالایی نیز دارد. و کلاس بعدی که شاید برای بسیاری از بازیکنان در ابتدا عجیب و جالب باشد کلاسی با نام Tourist میباشد که ویژگیهای جنگجویانه افتضاحی دارد ولی در عین حال با یک دوربین به ماجراجویی خود ادامه می دهد. در ابتدا شاید بازی با این شخصیت کمی سخت و دشوار به نظر برسد اما در صورت تکمیل کردن خط داستانی آن یک پایان شگفت انگیز انتظار شما خواهد بود.
اگر بخواهیم در مورد گرافیک بازی صحبت کنیم نکته جالب توجهی به نظر نمی رسد و همانطور که معمولا بازی های ایندی اولویت اول شان بر روی گرافیک و ویژگی های بصری نیست ، در بازی One Way Heroics Plus نیز ما شاهد گرافیک پیکسلی و بسیار پایین هستیم که کاملا مشخص است محوریت اصلی برای بازیسازان نبوده است. بازی دارای سینماتیک های تصویری می باشد اما این سینماتیک ها به صورت انیمیشن طراحی نشدهاند بلکه فقط تعدادی تصاویر ثابت هستند که با دیالوگ های متفاوت داستان بازی را برای بازیکن روایت می کنند. از آن جایی که بازی را می توان یک نوع سبک پلتفرمر دانست این ویژگی های بصری نیز می تواند برای بازیکن تا حدود شیرین و لذت بخش باشد.
در عین حال موسیقی بازی نیست به صورت موسیقی های قدیمی ساخته شده است که به گونه ای یاد آور بازی های دهه ۹۰ و حتی شاید قبل از آن می باشد. البته با این تفاوت که در بسیاری از شرایط مختلفی که در بازی به وجود می آید موسیقی بازی به خوبی اوج گرفته و یا به صورت وهم آلود در می آید تا تاریکی محیط را بیشتر ببینند و بازیکنان منتقل کند.
- تلفیق بسیار جالب از ویژگی های مختلف
- وجود کلاس های جدید و مبتکرانه
- وجود تعادل منطقی در بازی
- گرافیک پایین و پیکسلی
- فاقد انیمیشن
- وجود باگ هایی در گیم پلی بازی