خانه / Reviews / نقد و برسی بازی Vampire: The Masquerade – Shadows of New York

نقد و برسی بازی Vampire: The Masquerade – Shadows of New York

خیلی از ما بازی های داستانی یا Visual Novel را قبلا تجربه کرده ایم و با آنها خاطره های زیادی داریم. بازی Vampire: The Masquerade – Shadows of New York نیز یکی از همین بازی ها است که لذت های خاص خود را دارد. بازی توسط کمپانی Draw Distance طراحی و در سال 2020 عرضه ی بازار شد. شما هم اکنون میتوانید این بازی را در پلتفورم های ویندوز، لینوکس، مک و ایکس باکس تجربه کنید. از بازی های موجود در این سبک میتوان به Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest نیز اشاره کرد که دقیقا مانند این اثر سبک ترسناک و تاریکی خاصی در بازی را به همراه دارد. اگر این بازی شما را تا به اینجا به خود جذب کرده، توصیه میکنم حتما تا انتهای مطلب با ما در Irg Review همراه باشید.

از ابتدای کار باید گفته شود که بازی های موجود در سبک داستانی یا همان Novel Games به شدت سلیقه ای هستند و جزو دسته بازی هایی نیستند که محبوب اکثریت باشند. درر واقع در این سبک بازی تنها یک داستان برای شما در غالب بازی روایت میشود و گیم پلی خاصی برای ارایه وجود ندارد که باعث تبدیل داستان به هسته ی اصلی داستان می شود. داستان بازی به اینگونه است که شما در غالب شخصیتی به نام Julia Sowinski بازی را آغاز میکنید. شغل شما خبرنگاری است و در رشته ی خود تبهّر خاصی دارید. در یکی از پرونده های مرموز، متوجه موضوع خاصی می شوید که مافوق های شما نمیخواستند این موضوع فاش شود. شما شبانه روز به حل پرونده مشغول می شوید و دقیقا در جایی که چیزی به حل پرونده باقی نمانده، رییس شما، شما را از کارتان اخراج میکند. بعد از اخراج شدن، Julia که به پرسه زدن در یکی از خیابان ها مشغول بود حمله می شود و توسط یک ومپایر (خون آشام) گاز گرفته میشود که باعث تبدیل شما نیز به خون آشام میشود. حال شما که در حال سپری کردن یک زندگی عادی و روزمره بودید، باید در دنیای تاریک خون آشام ها زندگی کنید. Julia در طول داستان با چالش های زیادی مواجهه میشود و روز به روز، ذات خون آشامی او بیشتر به انسانیت او چیره میشود. در طول این مسیر، شاهد وقایع زیادی خواهید بود که حتی انتظار آنرا نیز  ندارید.

تمام روند بازی به صورت دیالوگ و روایت داستان پیش می رود البته که در بعضی قسمت ها بازی به شما حق انتخاب بین چند گزینه برای صحبت های جولیا، میدهد اما در واقع تصمیم شما هیچ تاثیری در روند بازی نمی گذارد و مسیر داستانی را به همان شکل قبل پیش میبرد. داستان بازی به خوبی روایت شده که این نکته برای یک بازی Novel، یک امتیاز بسیار بزرگ است. شما در اعماق هر دو طرف زندگی یعنی تاریکی و روشنایی زندگی می کنید و تفاوت این دو دنیا را با کمک داستان قوی، به خوبی حس میکنید اما سلب اختیار شما در تغییر داستان، یک ایراد بزرگ محسوب میشود و برای شما راهی جز رد کردن جملات گاها غیر مفید و طولانی نمی گذارد.

گرافیک بازی به صورت 3 بعدی با محیطی زنده طراحی شده. در پس زمینه همه چیز با جزییات به وجود آمده و باعث می شود متن های طولانی بازی، کمی قابل تحمل تر شوند. محیط پویا طراحی شده و زنده بودن محیطی که در آن قرار دارید به شما حس خوبی را منتقل می کند. درباره ی شخصیت پردازی های بازی میتوان گفت عمبکرد خوبی را به خود اختصاص داده و در این زمینه به خوبی کار کرده به طوری که در ابتدا طراحی خود کارکتر ها به وضوح نقش و ذات شخصیت را نمایش می دهد و همچنان زیبا طراحی شده اند. هر شخصیت نیز پیجیدگی های خاص خود را دارد و در روند بازی کاملا با شخصیت خود احساس یکی بودن می کنید که این امر به دلیل دیالوگ های چند وجهی و جذاب است.

و اما نوبت به موسیقی و صداگذاری میرسد یعنی نقطه ضعف این اثر. موسیقی بازی به نسبت عملکرد قابل قبولی داشته و در بعضی شرایط خاص که تعداد زیادی نیز ندارند با موسیقی مناسب، حس Julia را به خوبی منتقل کرده اما  همانطور که گفتم در موارد زیادی شاهد این موضوع نخواهید بود و اکثرا موسیقی ای به گوش نمی رسد. صداگذاری از موسیقی یکمی بهتر عمل کرده. صداگذاری محیط پس زمینه بسیار خوب و کامل شنیده می شود به طوری که کاملا حس حضور در آن مکان با توجه به گرافیک خوب محیط، به شما القا می شود ولی دیالوگ های بازی که برای مثال باید حس نگرانی را منتقل کنند، راه انتقالی جز متن ندارند و بازی فاقد صداگذاری روی گفت و گوی شخصیت ها است که البته موضوع چندان عجیبی در این سبک بازی ها به حساب نمی آید اما ارزش برسی دارد.

بطور خلاصه اگر به بازی های داستانی علاقه مند هستید و قصد تجربه ی یک فیلم خوب را به شکل بازی دارید، توصیه من به شما دنبال کنندگان Irg Review ، تجربه ی بازی Vampire: The Masquerade – Shadows of New York است. مطمین هستم با این توصیه، باعث پشیمانی شما از این انتخاب نخواهم شد. خوشحالم که تا انتهای نقد ما را همراهی کردید. به امید دیدار.

 

5

5

مزایا

  • داستان به خوبی روایت شده
  • شخصیت پردازی قوی
  • گرافیک زیبا و طبیعی
  • صدا گذاری محیط خوب
معایب

  • موسیقی ضعیف بازی
  • مکالمه های خسته کننده
  • نبود صداگذاری برای دیالوگ ها

0

0

0

0

0

گرافیک - 8.5
گیم پلی - 5
داستان - 9
موسیقی - 6

7.1

User Rating: Be the first one !

همچنین ببینید

نقد و بررسی بازی Akatsuki: Lord of the Dawn

Akatsuki: Lord of the Dawn یک بازی نقش آفرینی بی درنگ است که توسط Zoo …