خانه / Reviews / نقد و بررسی ReactorX

نقد و بررسی ReactorX

اگر بخواهیم یکی از بازی های پازلی انحصاری نینتندو ایکس باکس در سال 2020 را نام ببریم باید به ReactorX نیز اشاره کنیم. بازی پازلی بسیار خاص که همراه با نکات فراوانی برای نقد و تحلیل آن است که امروز در سایت IRG Review به طور مفصل به تحلیل آن خواهیم پرداخت. بازی توسط تیم TERNOX منتشر و ساخته شده است که محصولاتی از قبیل The Explorer Of Night را منتشر ساخته بوده اند که اصلا به مذاق گیمر ها خوش نیامده بود و اینبار شانس خودشان را می خواهند با ReactorX امتحان کنند.

در رابطه با داستان بازی ReactorX نمی توان چیزی گفت زیرا اصلا متن و یا محوری از آنچه از کجا آمده اید به شما نشان داده نمی شود. البته سکانس هایی در بازی قرار داده شده است که نشان می دهد چگونه به مکانی که بازی را در آن شروع می کنید منتقل می شوید و توضیح مختصری در رابطه با اینکه این بازی از شما چه می خواهد به شما می دهد ولی بیشتر از این بازی پیچیده نشده است. می توان گفت داستان پردازی به طور قطع یکی از نقاط ضعف بازی ReactorX محسوب می شود. بعضی از بازی هایی که در سایت نقد کرده ایم دارای داستان های بسیار بلندی هستند و در نقطه روبه رو امکاناتی که برای گیمر ها فراهم می کنند را می توان به پرداخت به عمق داستان و صرف نظر از گیم پلی وسیع آن نام برد. اما وقتی داستان بازی ReactorX را خلاصه دیدیم تنها چیزی که به آن فکر کردیم این بود که این بازی باید در زمینه گیم پلی حرف های بسیاری داشته باشد تا لااقل هزینه 5 دلاری خرید خود را جبران نماید.

در مراحل میانی بازی بعضی از فتون ها دیگر رنگی نخواهند داشت و مشکلاتی دیگر برای شما پدیدار می شود. در بازی برای تنوع بخشی به پازل ها قسمت هایی وجود دارد که در آن لیزر هایی در بازی گنجانده شده است. این لیزر ها توانایی پر کردن قدرت های این فتون های خاموش را دارند و شما باید با احتیاطی فراوان بتوانید آنها را در روبه روی لیزر ها قرار داده و با پر کردن انرژیشان آن ها را به سمت زمینه ای که قرار است قرار گیرند حرکت دهید. نکته ای که باید در رابطه به لیزر ها در بازی بدانید این است که با برخورد به آنها کشته می شوید و بازی از ابتدا شروع می شود.

نکته کلیدی در طراحی پازل هایی که در ReactorX وجود دارد مربوط به سطح انرژی می شود که از حرکت دادن فتون ها و قرار دهی آنها بر روی زمینه ها ایجاد می شود. زمینه ها در بازی همیشه به یک شکلی نیستند و با پیشروی در مراحل بازی خواهید دید که اشکال بسیار سخت تری به خود می گیرند. سخت تر از آنجایی می گوییم که نوع قرار گیری فتون ها بر روی آنها باید از منطق خاصی پیروی کند. به طور مثال اگر خانه های زمینه به صورت یک مربع باشند و شما چهار فتون در اختیار داشته باشید باید آنها را طوری بر روی زمینه مربعی قرار دهید که فاصله ای یکسان و بالانس شده از یکدیگر داشته باشند تا موتور کشتی به حد اکثر توانایی و قدرتی که می تواند داشته باشد برسد. حال با جلو رفتن بازی زمینه ها به قدری تغییر می کنند که شما با یک یا دو سعی دیگر نمی تواند مرکز اشکال هندسی را پیدا کنید و چالش اصلی پازلی بازی ReactorX از اینجا شروع خواهد شد.

از آنجایی که بازی را با کنترلر باید انجام دهید پیشنهاد ما انجام آن با استفاده از دکمه های حرکت تک وجهی دسته است تا استفاده از ویل های دسته زیرا حالت رباط مانند و دقیق تری دارند. اما در طرف مقابل بازی به خوبی حرکت می کند و ایرادی در آن دیده نمی شود. هرچند اصلا بازی جاه طلب نیست و گیم پلی بسیار پیچیده ای را به شما نشان نمی دهد ولی هر چه را که وعده داده است را می تواند به خوبی اجرا کند.

به عنوان یک بازی پازلی تک بعدی می توان گفت که ReactorX شامل پازل هایی فقط از یک نوع است. یک نوع ایده برای انجام بازی و حل پازل ها در نظر گرفته شده است و تنوع آنچنانی در گیم پلی بازی نخواهیم دید. هر چند در طرف مقابل قیمت 5 دلاری بازی هر آنچه از بازی تحویل خواهید گرفت را توجیه می کند ولی در مجموع می توان گفت که اگر به انیمیشن ها و داستان های بازی علاقه ندارید و فقط می خواهید یک بازی پازلی را انجام دهید می توانید ReactorX را به راحتی انتخاب کنید.

5

5

مزایا

  • پیچیدگی های پازلی مناسب
معایب

  • فقط داشتن یک نوع پازل
  • نداشتن داستان مناسب
  • گرافیک بسیار ابتدایی

0

0

0

0

0

گرافیک - 1
داستان - 1
گیم پلی - 4
موسیقی متن - 3

2.3

User Rating: Be the first one !

همچنین ببینید

نقد و بررسی بازی Balloony

دکتر Blimp خبیث، حباب های گرانبهای هلیوم را دزدیده است، بنابراین خودتان را مانند لاستیک …