دوستان و دنبال کنندگان گرامی که عاشق بازی های داستانی هستند برای این بازی لحظه شماری می کرده اند. بلاخره در سال 2020 ورژن سوم از نسخه بازی های Nemezis: Mysterious Journey منتشر شده است که باید گفت زحمت های زیادی برای نسخه های قبلی کشیده شده بود و در آنها پر از پازل های مبهم و جذاب همراه با طراحی های بسیار زیبا و عظیمی بود که قیمت بزی را تا 19.99 دلار بالا برده بود. حال تیم توسعه دهنده بازی Detalion که استاد تولید این بازی ها به شمار می آید نسخه جدید از ادامه داستان های بازی را با کارکتر هایی جدید برای علاقه مندان منتشر کرده است که امروز در سایت IRG Review به نقد و بررسی آن خواهیم پرداخت.
برای دوستان که به این بازی ها آشنایی ندارند باید گفت که بازی های Nemezis: Mysterious Journey بازی هایی هستند که کارکتر اصلی آنها شخص اول است و شما در دنیای خاصی بازی را انجام می دهید. نکته دوم اینکه بازی به صورت ایفای نقش ساخته شده است و انجام اتفاقات در بازی مبنی بر تصمیم هایی است که شما در طول بازی اتخاذ می کنید. نکته بعدی اینکه پازل های بازی نقطه قوت بازی های Nemezis: Mysterious Journey همیشه بوده اند که خوب تیم توسعه دهنده در نسخه سوم این بازی نیز کم نگذاشته است.
وقتی درباره گرافیک بازی Nemezis: Mysterious Journey III صحبت می کنیم باید این نکته را به یاد داشته باشید که ساخت محیط های بازی به قدرت با جزییات انجام شده است که فکر میکنید دارید محصولی از بازی های Tomb Raider را بازی می کنید. ولی اگر با دقت مشاهده کنید به دلیل ضعف گرافیکی و استفاده از موتور گرافیکی قدیمی در بازی متوجه می شوید که کیفیت طراحی های پایین است. در اصل زحمات زیادی برای طراحی خود بازی کشیده شده است ولی نمایش این جزئیات با کیفیت بسیار بدی همراه شده است. مشکل دیگری که در بازی مشاهده می توان کرد مربوط به لتنسی و همینطور اف پی اس بازی است که اجرای بسیار بدی دارد.
حتی اگر از کار گرافیک 3090 نیز استفاده کنید متوجه می شوید که فریم ریت های بازی از 60 به بالاتر حرکت نمی کنند و همین ایراد در بازی سطح انجام آن را برای کاربران متوسط با سیستم های متوسط بسیار منطقی تر می کند و اگر از آن دسته کسانی هستید که گرافیک بازی برایتان بسیار مهم است باید بگوییم که بازی Nemezis: Mysterious Journey III نمی تواند آنطور که باید و شاید کارت گرافیک شما را تغذیه کند. مسئله تابش نور در بازی هم کمی غیر قابل کنترل است و بسیار از طراحی های اجزا در بازی به صورت بسیار کارتونی نمایش داده می شوند. به طور مثال وقتی بازی را در شب انجام میدهید به راحتی می توانید همه اجزای جنگل را مشاهده کنید و تابش نور در بازی به سخره گرفته شده است. همینطور در روز داستان به همین منوال ادامه دارد. در هر صورت افکتی که به صورت نور در بازی به کار گرفته شده است در کل چیزی نیست جز تغییر رنگ کل محیط نه تابش بر سطح اجزا در بازی که گیمر ها از بازی انتظار دارند.
داستان بازی در این نسخه نیز مانند نسخه های قبلی بازی شما در نقش ماموری هستید که از طرف یک آژانس به سیاره های مختلف اعزام می شوید تا ببینید که چگونه گروه ها در سیاره هایی که حکومتشان از قبل به دستتان افتاده است دولت های دست نشانده فرمانروایی می کنند و باید اطلاعات را به شخصی به نام جری منتقل کنید که دستور های لازم را به شما می دهد. ولی داستان های بازی معمولا پر از پیچیدگی هایی است که مسیر بازی را بسیار جذاب کرده است. به طور مثال شما به شخصی اول و کسی که ماموریت ها را به شما نیز می دهد نمی توانید اطمینان کنید. در نتیجه به خودی خود شروع به انجام ماموریت هایی بر اساس آنچه خودتان صلاح می دانید می کنید که بازی از آن قسمت به بعد در بعد ایفای نقش قرار خواهد گرفت.
اما پازل ها و معما های بازی بخش مهمی از بازی Nemezis: Mysterious Journey III را تشکیل می دهند. هنگامی که بازی را شروع می کنید در محیطی وارد می شوید که دستگاه های مکانیکی و ارتباطی آنها به خطر افتاده است و کسی به صورتی عمدی آنها را خراب کرده است. بازی کمی شبیه به بازی Imposter است که باید از قسمت به قسمت دیگری نقشه حرکت کنید تا دستگاه های بازی را درست کنید و همینطور در ادامه مسیر بازی بتوانید شخصی که مسئول از کار انداختن سیستم ها و دستگاه های بازی است را شناسایی کنید.
در مجموع باید گفت که بازیNemezis: Mysterious Journey در این نسخه نسبت به نسخه های قبلی خودش تمرکز داستانی بیشتری دارد. به گونه ای که ساخت و پرداخت بر روی داستان بازی عمق ویژه ای گرفته است که پازل های بازی را بسیار پیچیده تر کرده است. از لحاظ گرافیکی بازی در همان سطح قبلی قرار دارد ولی به طور قطع داستان بازی چالش های خاص خودش را برای گیمر ها به ارمغان می آورد.
- گرافیک با جزییات بالا
- داستان جذاب با دیالوگ های قوی
- داشتن صداگذاری بر روی شخصیت ها
- پازل های جذاب در طول بازی
- کیفیت گرافیکی کم
- کوتاه بودن بازی
- تکراری بودن نسبت به بازی قبلی